Zbrit 100 rubla në aplikim! Shkarkoni aplikacionin
Zbrit 100 rubla në aplikim!
Shkarkoni aplikacionin

Dorëzimi i luleve
në Moskë


Dorëzimi i luleve Moskë. Blini tufa lulesh me lule


<% titulli%>

...

<% product.description%>

  • <% produkt.gjerësia%> cm
  • <% produkt. lartësia%> cm
Urdhër

<% product.clientPrice%> <% produkt.emri%>

Shpejtësia e dorëzimit të luleve dorëzimi i luleve <% produkt.deliveryTime? produkti.dorëzimiKoha: 'nga 2h.' %>


Na vjen keq, nuk ka asnjë ofertë në qytetin e Moskës sipas parametrave që ju specifikuat,
provoni të ndryshoni parametrat e kërkimit tuaj.Në qytetin e Moskës, është e mundur të porositni dorëzimin e llojeve të mëposhtme të buqeta:


<% items.productType.alt_name%>

...

<% product.description%>

  • <% produkt.gjerësia%> cm
  • <% produkt. lartësia%> cm
Urdhër

<% product.clientPrice%> <% produkt.emri%>

Shpejtësia e dorëzimit të luleve dorëzimi i luleve <% produkt.deliveryTime? produkti.dorëzimiKoha: 'nga 2h.' %>

Buqeta klasike mono


Lule në kuti


Shporta me lule


Shporta dhe përbërje frutash


Wembëlsirat dhe ëmbëlsirat

Buqete e shijshme

  • 45 cm
  • 45 cm
100 ₽ zbritje në aplikacion
Urdhër

4050 Buqeta me numer 42

Shpejtësia e dorëzimit  në 2 orë 30 minuta
Dorëzimi i luleve dhe buqetave

Dorëzimi i buqeta me lule në Moskë me Floristum.ru

Floristum është një shërbim për porositjen e dorëzimit të luleve në Moskë dhe në të gjithë Rusinë.

Në Floristum.ru ju mund të porosisni buqeta me dorëzim në zyrën ose shtëpinë tuaj në Moskë nga një rrjet federal i dyqaneve të luleve me një raport optimal të cilësisë së çmimit. Mos harroni se e lira nuk shkon gjithmonë mirë me bukurinë dhe freskinë. Por çmimet tona, buqeta me lule që do t'ju dorëzohen, do t'ju kënaqin. Krahasoni ofertat me përbërje të ngjashme të luleshitës dhe dyqaneve të paraqitura në Floristum në Moskë ose në një qytet tjetër të zgjedhur nga ju.

Duke porositur një tufë lulesh me dorëzim në Moskë në shtëpinë ose zyrën tuaj - ju, ose personi që dëshironi të surprizoni, ju garantohet të merrni një aranzhim të luleve të freskëta dhe të zbukuruar në mënyrë profesionale në adresën e specifikuar dhe brenda periudhës së caktuar kohore.

Ndërlidhësi do të dorëzojë buqetë me një buzëqeshje, urime zanore, nëse dëshironi, emrin e dërguesit, dhe gjithashtu do të bëjë një foto të momentit të dorëzimit, me lejen e marrësit, natyrisht. Shërbimi i shpërndarjes së luleve është i disponueshëm gjatë gjithë kohës dhe në çdo qytet të vendit!

Drejtorët menaxhues të dyqaneve tona të luleve dhe luleshitës me përvojë janë të interesuar për ju, si një blerës dhe i adresuari juaj, të jeni të kënaqur, duke lënë reagime pozitive dhe duke vlerësuar punën e bërë në faqet e internetit të sistemit. Vlerësimet e klientëve ndikojnë në renditjen e dyqaneve dhe luleshitës individuale, gjë që përcakton frekuencën e porositjes së luleve nga luleshitës.

Çdo porosi e luleve në Moskë mbrohet nga sistemi i cilësisë Floristum me një garanci për një kthim të menjëhershëm të shumës së paguar tek blerësi në rast të forcës madhore. Ne monitorojmë nga afër punën e dyqaneve, kështu që nëse lind ndonjë mosmarrëveshje, thjesht shkruani në shërbimin tonë në adresën e treguar në këtë faqe interneti.

Kur paguani në faqen e internetit duke përdorur një kartë bankare, fondet nuk debitohen nga llogaria juaj, por ngrihen në bilancin e gjendjes, kjo na lejon të garantojmë kthimin e shpejtë të të gjithë ose një pjese të shumës së porosisë pa komisione dhe humbje të përkohshme në rast të paparashikuara rrethanat kur përmbushim detyrimet tona edhe më 14 dhe 8 Shkurt Marta. Ju mund të paraqisni një kërkesë brenda 3 ditësh.Dorëzimi i luleve me transfer bankar

Ne gjithashtu punojmë me persona juridikë përmes transferit bankar

Buqetat me pagesë përmes transferit bankar te personat juridikë, për punonjësit e organizatave, klientët e tyre me shpërndarjen në zyra dhe shtëpi është një nga fushat kryesore të punës sonë. Ju mund të porosisni një buqetë të një autori me dorëzim në Moskë tani dhe të paguani nga llogaria bankare e një personi juridik!

Ne ofrojmë një paketë të plotë të dokumenteve mbyllëse për mallrat e blera nga ne. Lexoni më shumë në seksionin dorëzimi i buqeta me lule me transfer bankar në MoskëAplikacioni është më fitimprurës dhe më i përshtatshëm!
Zbrit 100 rubla nga buqeta në aplikacion!
Shkarkoni aplikacionin Floristum nga lidhja në sms:
Shkarkoni aplikacionin duke skanuar kodin QR:
* Duke klikuar në butonin, ju konfirmoni aftësinë tuaj ligjore, si dhe pëlqimin për të Politika e privatësisë, Marrëveshja e të dhënave personale и Oferta publike
Albanian