Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијата

Ние ги покануваме продавниците за цвеќе на Floristum.ru

- нови клиенти без никаков трошок!

Floristum.ru обезбедува ефективни алатки за привлекување нови клиенти за цвеќарниците и цвеќарниците без никаков трошок.

Услугата е многу лесна за употреба:

 1. Регистрирај се
 2. Поставете букети на системот.
 3. Примајте нови нарачки.

Предности на Floristum.ru:

 1. Регистрација и работа во системот не бара никакви такси.

  Нема потреба да внесувате пари во системот, згора на тоа, функцијата на депонирање средства не е обезбедена.

 2. Едноставна регистрација,

  што трае не повеќе од една минута и веднаш можете да ги поставите своите букети на Floristum.ru и да добиете нови нарачки.

 3. Минимални барања за техничка опрема на цвеќари и курири.

  Сè што ви треба за да работите со системот и да завршите нарачка е кој било телефон, дури и наједноставното копче. Ова е можно благодарение на едноставниот ергономски систем за управување со известувања и нарачки заснован на СМС-пораки за кој не е потребна инсталација на апликации на телефоните на цвеќарниците и куририте.

 4. Повратни информации од клиенти во прегледите.

  За да се зголеми продажбата, исклучително е важно да се разбере колку е задоволен клиентот од испораката на цвеќе. Floristum.ru го охрабрува секој клиент да остави коментар за примениот букет.

Можете да продавате букети на Floristum.ru ако:

 • Подготвени сте да работите како правно лице со банкарски трансфер.
 • Имате своја услуга за испорака или сте партнер на какви било услуги за испорака.
 • Се согласуваме со провизијата на системот: 20% за букети, 10% за цвеќе по парче.

Ги гледаме нашите партнерски продавници вака:

Партнерите на Floristum.ru дефинитивно нема да го остават својот клиент без цвеќиња, тие исто така се секогаш учтиви и не се плашат од какви било потешкотии. Продавниците се насочени кон постојано подобрување на квалитетот на нивната работа, квалитетот на услугата, тие се подготвени да ги развиваат заедно со порталот.

Ние ги охрабруваме продавниците со добри критики:

На Floristum.ru, клиентите можат да остават повратни информации за тоа колку им се допаѓа работата, колку се задоволни од квалитетот на испораката. Тие исто така можат да дадат соодветна оценка. Според статистичките податоци, повеќе од половина од клиентите го прават тоа, и така се формира рејтингот на продавниците и занаетчиите. И врз основа на тоа, занаетчии и цвеќарници со висок рејтинг први се појавуваат во резултатите од пребарувањето на страницата.

Пријавете се веднаш!
Апликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски