Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијата

Плаќање за испорака на букети.

Денес има две достапни опции за плаќање за нарачување цвеќиња:

1. Банкарски картички

Може да платите со картички VISA, VisaElectron, MasterCard, Maestro, MIR, и покрај тоа, со картички на меѓународни платни системи - VisaInternational, MasterCardInternational, DinersClubInternational, AmericanExpress.

Интерфејсот за плаќање на нарачки е едноставен и интуитивен:

Плаќањето со картички се врши преку системот за автоматско плаќање "CloudPayments". Во рок од десет минути можете да одбиете да платите за нарачката. Ако времето е надминато, а вие не сте донеле одлука за нарачката, тогаш апликацијата ќе биде откажана.

Сертификат за усогласеност со PCIDSS „CloudPayments“:

Без отстапување од барањата на меѓународните системи за плаќање, со цел да се зголеми нивото на безбедност, се користи најновата технологија - 3D Secure / SecureCode. Го пополнувате формуларот, ја потврдувате вашата исплата со помош на специјално копче и го внесувате кодот добиен од СМС-пораката во соодветното поле. Може да ви биде одбиена исплата само доколку вашата банка нема сертификат за користење на оваа технологија.

Ако сакате да добиете подетални податоци за плаќање на налози со вашата картичка на Интернет, за да ги решите проблемите со плаќањето, јавете се во службата за поддршка на банката на бројот наведен на картичката.

2. Безготовински плаќања за правни лица

Правните лица плаќаат за нарачки од тековна сметка, според фактурите издадени од системот.

За да добиете фактура за плаќање, при поставување на нарачка, изберете начин на плаќање за правни лица и внесете ги деталите за вашата организација во концизна форма и системот ќе испрати автоматски генерирана фактура на наведената адреса за е-пошта:

По добивањето на плаќањето, ќе добиете СМС, е-пошта и известување во вашата лична сметка дека нарачката е земена во функција.
Апликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски