Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијата

100 ₽ попуст во апликацијата
45 см 28 см

„сара“

Испорака ~ 2 ч. 30 минути., бесплатно во Москва

<% product.clientPrice%>

Опис

букет од бледо розови божури, без сомнение, секоја девојка ќе биде среќна да ја прими, бидејќи овие цвеќиња значат loveубов и топлина што давателот ја чувствува за адресантот на неговиот подарок. оригинално хартиено пакување врзано со сатенски ленти со розова боја ќе го надополни букетот, правејќи го уште поелегантен и оригинален!Плаќање
  •   нарачајте букет на картичка
  • нарачајте букет за готовина
  • и безготовински за правни лица

  • Букет и уметник заверен
  • ID: 3593703
  • Ширина 28 см
  • Висина 45 см

Структура

  • Божур - 11 парчиња.
  • Лента - 1 ЕЕЗ.
  • Пакување - 1 ЕЕЗ.Секоја достава на цвеќе е осигурена

Испораката на секој букет е загарантирана Floristum.ru
Изведувачот нема да добие исплата во случај на побарување на квалитет.
100% повратШто откако ќе платите за нарачката?


1
Цвеќарницата ќе ви испрати потврда за нарачката
2
Соберете букет свежо цвеќе
3
Испорака на цвеќе до примателот
4
Ве молиме оставете повратни информации за испорака на цвеќе

Можеби ќе ви се допадне:

Апликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски