Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијата

100 ₽ попуст во апликацијата
50 см 50 см

Букет 71

Испорака ~ 4 ч. 30 минути., бесплатно во Москва

<% product.clientPrice%>

Опис

Бум на оревиПлаќање
 •   нарачајте букет на картичка
 • нарачајте букет за готовина
 • и безготовински за правни лица

 • Букет и уметник заверен
 • ID: 1913575
 • Ширина 50 см
 • Висина 50 см...

Хазем

Мојата девојка, таа е многу среќна, навистина и јас сум среќна, но од вашата веб-страница floristum.ru, се надевам дека следната нарачка направи попуст за мене Благодарам… 👍🏻🙏


...

Владимир

Букетот е направен на највисоко ниво. Цвеќарниците се само добрите.


...

Владимир

Букетот е прекрасен. Многу ми се допадна. Препорачај
Секоја достава на цвеќе е осигурена

Испораката на секој букет е загарантирана Floristum.ru
Изведувачот нема да добие исплата во случај на побарување на квалитет.
100% повратШто откако ќе платите за нарачката?


1
Цвеќарницата ќе ви испрати потврда за нарачката
2
Соберете букет свежо цвеќе
3
Испорака на цвеќе до примателот
4
Ве молиме оставете повратни информации за испорака на цвеќе

Можеби ќе ви се допадне:

Лилјани Кала 31 ЕЕЗ

 • 50 см
 • 60 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

7550 ₽ Букет 27

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Вкусен букет со бобинки

 • 35 см
 • 40 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

8250 ₽ Букет 21

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

101 роза

 • 70 см
 • 60 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

7080 ₽ Букет 75

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

51 роза Кенија.

 • 45 см
 • 50 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

5950 ₽ Букет 103

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

5 хидрогени

 • 45 см
 • 50 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

3950 ₽ Букет 47

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Нежна и миризлива роза.

 • 25 см
 • 60 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

5300 ₽ Букет 5

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Апликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски