Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијата

100 ₽ попуст во апликацијата
25 см 25 см

Букет 24

Испорака ~ 4 ч. 30 минути., бесплатно во Москва

<% product.clientPrice%>

Опис

Јагоди покриени со чоколадоПлаќање
 •   нарачајте букет на картичка
 • нарачајте букет за готовина
 • и безготовински за правни лица

 • Букет и уметник заверен
 • ID: 1913375
 • Ширина 25 см
 • Висина 25 см...

Hazem

My girlfriend she is so happy , really I’m happy too but from your website.floristum.ru/en I hope next order make discount for me Thank you … 👍🏻🙏


...

Владимир

Букетот е направен на највисоко ниво. Цвеќарниците се само добрите.


...

Владимир

Букетот е прекрасен. Многу ми се допадна. Препорачај
Секоја достава на цвеќе е осигурена

Испораката на секој букет е загарантирана Floristum.ru
Изведувачот нема да добие исплата во случај на побарување на квалитет.
100% повратШто откако ќе платите за нарачката?


1
Цвеќарницата ќе ви испрати потврда за нарачката
2
Соберете букет свежо цвеќе
3
Испорака на цвеќе до примателот
4
Ве молиме оставете повратни информации за испорака на цвеќе

Можеби ќе ви се допадне:

Стилски букет за невести.

 • 35 см
 • 35 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

6950 ₽ Букет 13

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

25 маргаритки

 • 60 см
 • 60 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

4720 ₽ Букет 54

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Вкусна кутија со цвеќиња

 • 45 см
 • 25 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

9950 ₽ Букет 99

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Бекет букет и цвеќиња

 • 40 см
 • 40 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

6050 ₽ Букет 22

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Апликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски