Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијата

Букет 104
50 см 45 см
100 ₽ попуст во апликацијата

Букет 104

Испорака h 3 ч., бесплатно во Москва

<% product.clientPrice%>

Опис

Маршмалов - букет од јагодиПлаќање
 •   нарачајте букет на картичка
 • нарачајте букет за готовина
 • и безготовински за правни лица

 • Букет и уметник заверен
 • ID: 3594518
 • Ширина 45 см
 • Висина 50 см...

Хазем

Мојата девојка, таа е многу среќна, навистина и јас сум среќна, но од вашата веб-страница floristum.ru, се надевам дека следната нарачка направи попуст за мене Благодарам… 👍🏻🙏


...

Владимир

Букетот е направен на највисоко ниво. Цвеќарниците се само добрите.


...

Владимир

Букетот е прекрасен. Многу ми се допадна. Препорачај
Секоја достава на цвеќе е осигурена

Испораката на секој букет е загарантирана Floristum.ru
Изведувачот нема да добие исплата во случај на побарување на квалитет.
100% повратШто откако ќе платите за нарачката?


1
Цвеќарницата ќе ви испрати потврда за нарачката
2
Соберете букет свежо цвеќе
3
Испорака на цвеќе до примателот
4
Ве молиме оставете повратни информации за испорака на цвеќе

Можеби ќе ви се допадне:

Бум од мандарина

 • 40 см
 • 50 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

3950 ₽ Букет 67

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Нежна и миризлива роза.

 • 25 см
 • 60 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

5300 ₽ Букет 5

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Вкусна кутија со цвеќиња

 • 45 см
 • 25 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

9950 ₽ Букет 99

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Апликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски