Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијата

Испорака на букети цвеќе - секогаш бесплатно во Москва

Откако нарачката е поставена на страницата, информациите за ова веднаш одат до услугата за испорака на продавницата или приватната цвеќарница што сте ја избрале. Може да следите во која фаза вашата нарачка ги користи податоците во вашата сметка на веб-страницата.

Испораката во Москва е бесплатна (во границите на градот). Испораката е бесплатна доколку не оди подалеку од кружниот тек. Ако примателот на букетот не е во Москва, цената на услугата ја поставува цвеќарницата или директно од цвеќарницата и се пресметува автоматски во зависност од бројот на километри од кружниот тек наведен во образецот за нарачка. Dependе зависи од оддалеченоста, соодветно.

Времето во кое ќе ви биде доставен букетот зависи од сложеноста на работата и состојбата во сообраќајот. Описот на стоката на страницата покажува колку време ќе биде потребно за да се испорача овој букет во Москва. Откако ќе ја нарачате, ќе добиете СМС порака дека нарачката е прифатена. И тогаш - дека нарачката е доставена, а може да видите и фотографија од доставениот букет и фотографија од примателот, доколку адресантот не одбие да фотографира со букетот.
Осврти за салони

Среќни сопственици на букети

Архива на букети

Апликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски