Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијатаИспорака на цвеќе за правни лица со банкарски трансфер во Москва.

Сакате да нарачате цвеќе како правно лице. лице со плаќање од банкарска сметка во Москва?

Испорака на цвеќе со банкарски трансфер до правни лица
Нарачката со банкарски трансфер е лесна!


Дали сакате да нарачате цвеќе сега? - само изберете букет за Floristum.ru во Москва, и на страницата за нарачки изберете го начинот на плаќање „Безготовинско за правни лица“, пополнете ги деталите и договорот веднаш ќе ви биде испратен на вашата пошта и ќе се издаде фактура.

Дали претпочитате да склучите договор однапред и да нарачате цвеќе на при-пејд основа? - ве молиме, пишете ни за вашите намери: корпоративни@floristum.ru или јавете се на: 8 800 600-54-97.

Асортиманот на букети по цени претставени на страницата се нуди како јавен комерцијална понуда за цвеќе за правни лица.

 • Испорака на цвеќе {град}. Купете дизајнерски букети цвеќе
  Авторско право
 • Класични моно-букети
  класичен
 • Цвеќиња во кутии
  Кутии
 • Корпи за цвеќе
  Кошеви
 • Играчки и сувенири
  Играчки
 • Овошни корпи и композиции
  Овошје
 • Слатки и слатки
  Третира

  Предности на работа со Floristum.ru во Москва за правни лица
  (комерцијална понуда за цвеќе со достава):


 • Испорака на цвеќе и букети

  Букети се испорачуваа од ден на ден во Москва и во кој било град во Русија според единствен договор.

  Откако склучивте еден договор, можете да нарачате цвеќе и подароци на кој било град во Русија каде што работи „Флористум.ру“, а тоа се стотици населени места во кои живеат вашите клиенти и колеги!

 • Плаќање за цвеќе од жиро сметка на организацијата.

  Едноставен автоматски систем на фактурирање од ДОО "FLN" (Floristum.ru) до деталите за вашето правно лице, преку нарачка на букет. Не треба да пишувате никаде, да се јавувате и да ја простувате сметката, системот ќе издаде фактура на адресата за е-пошта што ја наведовте.

 • Илјадници букети достапни за Floristum.ru во Москва!

  Нарачајте испорака од кој било град до кој било град во Русија! Сè што ви треба е да го наведете градот, да изберете соодветен букет цвеќе и да ги наведете параметрите за испорака.

 • Ниска цена на букети.

  Floristum.ru е ресурс каде продавниците за цвеќиња и трговските компании ги нудат своите професионални букети и композиции. Кога купувате тука, можете да бидете сигурни дека ќе добиете одличен букет од професионалци по атрактивна цена.

 • Еден договор за нарачка од илјадници цвеќарници.

  Со склучување на еден договор, имате можност да купите цвеќе од пет илјади продажни места. Порталот има навистина огромен избор на букети за секој вкус. Замислете - повеќе од сто илјади. И можете да ги купите во два клика. Треба само да ги внесете вашите податоци во удобен формулар само еднаш, во иднина тие автоматски ќе бидат додадени во формуларот за нарачки.

 • Заштита од измамници и услуги со слаб квалитет.

  Кога нарачувате и плаќате услуги преку Интернет, не е тешко да се фатите за трикови на измамници и да ги трошите вашите пари или едноставно да купите услуга со слаб квалитет. Порталот Floristum.ru има систем за заштита на клиенти. Додека не заврши вашата нарачка, цвеќарницата нема да добие пари за тоа. Ова го гарантира квалитетот на извршената работа, безбедноста на населените места и 100% гаранција за наплата на клиентот.

 • Документи за затворање без проблеми.

  Друга предност е што документите што ја затвораат зделката се испраќаат до вашиот сметководител автоматски без потсетници. Заборавете на собирање потврди, скенирања, извештаи за набавки. Сега, само добивате оригинали на вашата поштенска адреса и скенирања на вашата е-пошта. Едноставно е и многу погодно!
Немаме дополнителни трошоци при плаќање од тековна сметка.

Цените на цвеќето се исти како кај физичките лица. лица:Класични моно-букети


Цвеќиња во кутии


Корпи за цвеќе


Овошни корпи и композиции


Слатки и слатки

Букет сушено овошје.

 • 45 см
 • 50 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

4350 ₽ Букет 4

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Вкусен машки букет.

 • 35 см
 • 45 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

4050 ₽ Букет 6

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути


Испратете линк за апликација
Цел

5569 ₽ Букет од 21 лале

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Букет од 29 избрани лалиња.

 • 40 см
 • 40 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

5080 ₽ Букет од 29 лалиња

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Цел

8250 ₽ Букет 78

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути


Погледнете ги сите букети со ниски цени

->


Апликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски