Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијата

Слатки и слатки со достава до Москва

<% наслов%>

...

<% производ.опис%>

 • <% производ.ширина%> см
 • <% производ. висина%> см
Цел

<% product.clientPrice%> ₽ <% производ.име%>

Брзина на испорака на цвеќе испорака на цвеќе <% производ.достава Време? Product.deliveryTime: 'од 2 ч.' %>


Извинете, нема понуди во градот Москва според параметрите што ги наведовте,
обидете се да ги промените параметрите за пребарување.Во Москва е можно да нарачате испорака на следниве видови букети:


<% items.productType.alt_name%>

...

<% производ.опис%>

 • <% производ.ширина%> см
 • <% производ. висина%> см
Цел

<% product.clientPrice%> ₽ <% производ.име%>

Брзина на испорака на цвеќе испорака на цвеќе <% производ.достава Време? Product.deliveryTime: 'од 2 ч.' %>

Букет сушено овошје.

 • 45 см
 • 50 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

4350 ₽ Букет 4

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Вкусен машки букет.

 • 35 см
 • 45 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

4050 ₽ Букет 6

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Букет сушено овошје!

 • 35 см
 • 45 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

3750 ₽ Букет 41

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Вкусен букет

 • 45 см
 • 45 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

4050 ₽ Букет 42

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Машки каприц

 • 70 см
 • 60 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

5250 ₽ Букет 69

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Бум на ореви

 • 50 см
 • 50 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

4250 ₽ Букет 71

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Бум на јагода

 • 40 см
 • 50 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

5750 ₽ Букет 72

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Букет со јагоди.

 • 25 см
 • 30 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

2650 ₽ Букет 4

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Букет со јагоди.

 • 25 см
 • 30 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

3250 ₽ Букет 15

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Букет јагоди.

 • 25 см
 • 30 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

3340 ₽ Букет 18

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Букет јагоди.

 • 25 см
 • 30 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

3450 ₽ Букет 19

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Букет јагоди.

 • 25 см
 • 30 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

3340 ₽ Букет 20

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Букет јагоди.

 • 25 см
 • 30 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

3340 ₽ Букет 21

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Букет јагоди и бел слез

 • 22 см
 • 40 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

2717 ₽ Букет 4

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Букет јагоди и слатки

 • 25 см
 • 40 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

3275 ₽ Букет 6

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Букет со рози и слатки

 • 25 см
 • 40 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

4276 ₽ Букет 47

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Апликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски