Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијата

Цвеќиња испорака Москва. Купете дизајнерски букети цвеќе

<% наслов%>

...

<% производ.опис%>

  • <% производ.ширина%> см
  • <% производ. висина%> см
Цел

<% product.clientPrice%> ₽ <% производ.име%>

Брзина на испорака на цвеќе испорака на цвеќе <% производ.достава Време? Product.deliveryTime: 'од 2 ч.' %>


Извинете, нема понуди во градот Москва според параметрите што ги наведовте,
обидете се да ги промените параметрите за пребарување.Во Москва е можно да нарачате испорака на следниве видови букети:


<% items.productType.alt_name%>

...

<% производ.опис%>

  • <% производ.ширина%> см
  • <% производ. висина%> см
Цел

<% product.clientPrice%> ₽ <% производ.име%>

Брзина на испорака на цвеќе испорака на цвеќе <% производ.достава Време? Product.deliveryTime: 'од 2 ч.' %>

На Floristum.ru можете:
Floristum.ru нуди онлајн продавница за цвеќиња купи готов дизајнерски букети со испорака Москва и област. Ако имате посебни барања за составот на посакуваниот букет, ние ќе ја исполниме вашата нарачка на највисоко ниво од сите цвеќиња што ги наведовте во задачата за нашата цвеќарница.

Јавете се: 8 800 600-54-97

Апликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски