Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијата

Букети и цветни аранжмани со достава до Москва

<% наслов%>

...

<% производ.опис%>

  • <% производ.ширина%> см
  • <% производ. висина%> см
Цел

<% product.clientPrice%> ₽ <% производ.име%>

Брзина на испорака на цвеќе испорака на цвеќе <% производ.достава Време? Product.deliveryTime: 'од 2 ч.' %>


Извинете, нема понуди во градот Москва според параметрите што ги наведовте,
обидете се да ги промените параметрите за пребарување.Во Москва е можно да нарачате испорака на следниве видови букети:


<% items.productType.alt_name%>

...

<% производ.опис%>

  • <% производ.ширина%> см
  • <% производ. висина%> см
Цел

<% product.clientPrice%> ₽ <% производ.име%>

Брзина на испорака на цвеќе испорака на цвеќе <% производ.достава Време? Product.deliveryTime: 'од 2 ч.' %>

Цел

5806 ₽ Букет од 11 розови спреј за божури

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Апликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски