Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијата

Плаќање за испорака

...
Букет од 21 жолта роза
  • <% кол.%>
<% product.clientPrice%>
<% dopProduct.name%>
  • <% dopProduct.qty%>
<% dopProduct.clientPrice%>
Во вкупен
<% totalFull ()%>
<% вкупно ()%>

Попуст <% промо.текст%>
примачот

Кога да се испорача

Испораката се изведува на 7-8 март во текот на денот до 22:00 часот со претходен повик, при што ефект на изненадување зачувани


Вашите податоциИзберете начин на плаќањеСо кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда


Плаќање со готовина до курир при испорака

До вашиот телефон <% телефон%> ќе биде испратена СМС-порака со код за потврда за нарачката


Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавни податоци

За да ја завршите нарачката, внесете го кодот за потврда што ќе го добиете преку СМС
Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавни податоци


За да ја платите вашата нарачка надвор од Руската Федерација, треба да ја платите нарачката со криптовалута. Можете да плаќате со криптовалута директно од вашиот крипто-паричник, или ако не користите крипто-паричник, користете разменувач на криптовалути, соодветен разменувач лесно може да се најде на Google.

Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда

Што откако ќе платите за нарачката?


1
Цвеќарницата ќе ви испрати потврда за нарачката
2
Соберете букет свежо цвеќе
3
Испорака на цвеќе до примателот
4
Ве молиме оставете повратни информации за испорака на цвеќеАпликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски