Попуст 100 рубли во апликацијата! Преземете ја апликацијата
Попуст 100 рубли во апликацијата!
Преземете ја апликацијата

Испорака на цвеќе
во Москва


Цвеќиња испорака Москва. Купете дизајнерски букети цвеќе


<% наслов%>

...

<% производ.опис%>

 • <% производ.ширина%> см
 • <% производ. висина%> см
Цел

<% product.clientPrice%> ₽ <% производ.име%>

Брзина на испорака на цвеќе испорака на цвеќе <% производ.достава Време? Product.deliveryTime: 'од 2 ч.' %>


Извинете, нема понуди во градот Москва според параметрите што ги наведовте,
обидете се да ги промените параметрите за пребарување.Во Москва е можно да нарачате испорака на следниве видови букети:


<% items.productType.alt_name%>

...

<% производ.опис%>

 • <% производ.ширина%> см
 • <% производ. висина%> см
Цел

<% product.clientPrice%> ₽ <% производ.име%>

Брзина на испорака на цвеќе испорака на цвеќе <% производ.достава Време? Product.deliveryTime: 'од 2 ч.' %>

Класични моно-букети

Цел

5806 ₽ Букет од 11 розови спреј за божури

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути


Цвеќиња во кутии


Корпи за цвеќе


Овошни корпи и композиции


Слатки и слатки

Букет сушено овошје.

 • 45 см
 • 50 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

4350 ₽ Букет 4

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Вкусен машки букет.

 • 35 см
 • 45 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

4050 ₽ Букет 6

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Букет сушено овошје!

 • 35 см
 • 45 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

3750 ₽ Букет 41

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути

Вкусен букет

 • 45 см
 • 45 см
100 ₽ попуст во апликацијата
Цел

4050 ₽ Букет 42

Брзина на испорака  за 2 часа 30 минути
Испорака на цвеќе и букети

Испорака на букети цвеќе во Москва со Floristum.ru

Floristum е услуга за нарачување испорака на цвеќе во Москва и низ цела Русија.

На Floristum.ru можете да нарачате букети со достава до вашата канцеларија или дом во Москва од федералната мрежа на цветни продавници со оптимален однос на цена и квалитет. Запомнете дека ефтината не секогаш оди добро со убавината и свежината. Но, нашите цени букети цвеќе што ќе ви бидат доставени ќе ве воодушеват. Споредете понуди со слични композиции на цвеќарници и продавници претставени на Флористум во Москва или друг град по ваш избор.

Со нарачка на букет со достава во Москва до вашиот дом или канцеларија - вие или лицето што сакате да го изненадите, гарантирано ќе добиете свеж и професионално украсен цветен аранжман на наведената адреса и во наведениот временски период.

Курирот ќе го предаде букетот со насмевка, говорни честитки, ако сакате, името на испраќачот, а исто така и фотографирање на моментот на испорака, секако со дозвола на примателот. Услугата за доставување цвеќе е достапна деноноќно и во кој било град во земјата!

Директорите на нашите цвеќарници и искусни цвеќарници се заинтересирани за вас, како купувач и вашиот адресант, да бидете задоволни, да оставите позитивни повратни информации и да ја цените сработената работа на страниците на веб-страницата на системот. Оценките на клиентите влијаат на рангирањето на продавниците и индивидуалните цвеќарници, што ја одредува фреквенцијата на нарачување цвеќиња од цвеќарниците.

Секоја нарачка на цвеќе во Москва е заштитена со системот за квалитет Флористум со гаранција за моментално враќање на уплатената сума на купувачот во случај на виша сила. Ние внимателно ја следиме работата на продавниците, па ако се појави спор, само пишете до нашата услуга на адресата наведена на страницата.

Кога плаќате на веб-страницата со користење банкарска картичка, средствата не се задолжуваат од вашата сметка, туку се замрзнати на билансот на состојба, ова ни овозможува да гарантираме навремено враќање на целата или дел од износот на нарачката без провизии и привремени загуби во случај на непредвидени околности при исполнување на нашите обврски дури и на 14 и 8 февруари Марта. Може да поднесете барање во рок од 3 дена.Испорака на цвеќе со банкарски трансфер

Ние работиме и со правни лица преку банкарски трансфер

Букети со плаќање со банкарски трансфер до правни лица, за вработени во организации, нивни клиенти со достава до канцеларии и дома е една од главните насоки на нашата работа. Можете да нарачате авторски букет со достава во Москва токму сега, и да платите од банкарската сметка на правно лице!

Ние обезбедуваме целосен пакет на завршни документи за стоки купени од нас. Прочитајте повеќе во делот достава на букети цвеќе со банкарски трансфер во МоскваАпликацијата е попрофитабилна и поудобна!
Попуст 100 рубли од букетот во апликацијата!
Преземете ја апликацијата Floristum од врската во смс:
Преземете ја апликацијата со скенирање на QR-кодот:
* Со кликнување на копчето, ја потврдувате вашата деловна способност, како и согласност за Заштита на личните податоци, Договор за лични податоци и Јавна понуда
англиски