Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Kita ngajak toko kembang menyang Floristum.ru

- pelanggan anyar tanpa biaya!

Floristum.ru nyedhiyakake alat sing efektif kanggo narik pelanggan anyar ing toko kembang lan toko kembang tanpa biaya.

Layanan iki gampang banget digunakake:

  1. Ndhaptar.
  2. Upload buket menyang sistem.
  3. Nampa pesenan anyar.

Keuntungan Floristum.ru:

  1. Registrasi lan kerja ing sistem ora mbutuhake biaya.

    Ora prelu ngetik dhuwit menyang sistem, luwih-luwih, fungsi setor dana ora diwenehake.

  2. Registrasi sederhana,

    sing ora mung sak menit, lan sampeyan bisa langsung ngunggah buket menyang Floristum.ru lan nampa pesenan anyar.

  3. Syarat minimal kanggo peralatan teknis kembang lan kurir.

    Sampeyan mung kudu nggarap sistem lan ngrampungake pesen yaiku telpon, sanajan tombol push paling gampang. Iki bisa uga amarga ana sistem notifikasi lan manajemen pesanan adhedhasar SMS sing ergonomis sing gampang lan ora mbutuhake instalasi aplikasi ing telpon toko kembang lan kurir.

  4. Umpan balik saka pelanggan ing review.

    Kanggo nambah dodolan, penting banget kanggo ngerti kepiye nasare pelanggan nalika ngirim kembang. Floristum.ru ngajak saben klien supaya menehi umpan balik babagan buket sing ditampa.

Sampeyan bisa adol karangan bunga ing Floristum.ru yen:

  • Sampeyan siyap bisa dadi entitas hukum kanthi transfer bank.
  • Sampeyan duwe layanan pangiriman dhewe utawa sampeyan dadi mitra layanan pengiriman apa wae.
  • Kita setuju karo komisi sistem: 20% kanggo buket, 10% kembang saben potong.

Kita ndeleng toko mitra kaya iki:

Mitra Floristum.ru mesthi ora bakal ninggalake klien tanpa kembang, dheweke uga mesthi sopan lan ora wedi ana alangan. Toko-toko kasebut tujuane kanggo terus ningkatake mutu kerjane, kualitas layanan, siyap dikembangake bebarengan karo portal.

Kita ngajak toko kanthi review apik:

Ing Floristum.ru, para pelanggan bisa menehi umpan balik babagan senengane babagan pakaryan kasebut, lan kepuasan babagan kualitas pangiriman. Dheweke uga bisa menehi biji sing cocog. Miturut statistik, luwih saka separo pelanggan nindakake iki, lan kaya mangkene rating toko lan tukang digawe. Lan adhedhasar, tukang lan toko kembang kanthi rating dhuwur minangka sing pertama ditampilake ing asil telusuran ing situs kasebut.

Ndhaptar sapunika!




Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris