Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Bayaran kanggo ngirim buket.

Dina iki kasedhiya rong pilihan pembayaran kanggo pesen kembang:

1. Kertu bank

Sampeyan bisa mbayar nganggo kertu VISA, VisaElectron, MasterCard, Maestro, MIR, lan uga kertu sistem pembayaran internasional - VisaInternational, MasterCardInternational, DinersClubInternational, AmericanExpress.

Antarmuka mbayar pesenan gampang lan intuisi:

Pembayaran nganggo kertu ditindakake liwat sistem pembayaran otomatis "CloudPayments". Sajrone sepuluh menit, sampeyan bisa nolak mbayar pesenan. Yen wis kliwat, lan sampeyan durung njupuk keputusan babagan perintah kasebut, mula aplikasi kasebut bakal dibatalake.

Sertifikat Kepatuhan karo "CloudPayments" PCIDSS:

Tanpa nyimpang saka persyaratan sistem pembayaran internasional, kanggo nambah level keamanan, teknologi paling anyar digunakake - 3D Secure / SecureCode. Sampeyan ngisi formulir, konfirmasi pembayaran nganggo tombol khusus lan ketik kode sing ditampa saka SMS ing kolom sing cocog. Sampeyan mung bisa nolak pembayaran yen bank ora duwe sertifikat nggunakake teknologi iki.

Yen sampeyan pengin entuk data luwih rinci babagan pembayaran pesenan nganggo kertu ing Internet, kanggo ngatasi masalah babagan pembayaran, hubungi layanan dhukungan bank ing nomer sing dituduhake ing kertu kasebut.

2. Pembayaran tanpa kas kanggo entitas hukum

Entitas hukum mbayar pesenan saka akun saiki, miturut faktur sing diterbitake sistem.

Kanggo nampa invoice kanggo mbayar, nalika nggawe pesen, pilih cara pambayaran kanggo entitas hukum lan ketik rincian organisasi sampeyan ing formulir ringkes lan sistem bakal ngirim invoice sing digawe kanthi otomatis menyang alamat email sing ditemtokake:

Sawise nampa pembayaran, sampeyan bakal nampa SMS, email lan kabar ing akun pribadi manawa pesenan kasebut wis diwiwiti.




Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris