Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Kebijakan Privasi

Perjanjian iki "Kebijakan Privasi" (sing saiki diarani "Kebijakan") minangka aturan kanggo nggunakake informasi pribadi pangguna.

1. Ketentuan Umum

1.1. Kebijakan iki minangka bagean integral saka Perjanjian Pengguna (ing ngisor iki "Perjanjian") sing dikirim lan / utawa kasedhiya ing Internet ing: https://floristum.ru/info/terms/, uga bagean integral saka Perjanjian liyane (Transaksi), sing disimpulake karo Pangguna utawa ing antarane Pangguna, ing kasus sing diwenehake kanthi nyata miturut ketentuane.

1.2. Kanthi ngrampungake Perjanjian kasebut, kanthi bebas, kanthi kekarepan lan kepentingan sampeyan dhewe, menehi idin tinulis sing ora bisa ditemtokake kanggo kabeh jinis cara lan cara ngolah data pribadi, kalebu kabeh jinis tumindak (operasi) utawa serangkaian tumindak (operasi) sing ditindakake nggunakake alat otomatisasi utawa tanpa nggunakake dana kasebut kanthi data pribadi, kalebu koleksi, rekaman, sistematisasi, akumulasi, panyimpenan, klarifikasi (update, pangowahan), ekstraksi, panggunaan, transfer (distribusi, panyediaan, akses) menyang pihak katelu, kalebu kemungkinan transfer lintas batas menyang wilayah negara manca, depersonalisasi, ngalangi, mbusak, ngrusak data pribadi kanggo tujuan sing ditemtokake ing Kebijakan iki.

1.3. Nalika ngetrapake Kebijakan iki, kalebu nalika narjamahake ketentuan, kondhisi, uga prosedur adopsi, eksekusi, mandap utawa pangowahan, undang-undang saiki Federasi Rusia diterapake.

1.4. Kebijakan iki ngetrapake istilah lan definisi sing ditemtokake ing Perjanjian kasebut, uga ing Perjanjian liyane (Transaksi) sing disimpulake ing antarane pangguna, kajaba sing ditemtokake dening Kebijakan iki utawa ora ngetutake saka intine. Ing kahanan liyane, interpretasi istilah utawa definisi ing Kebijakan iki ditindakake miturut hukum Federasi Rusia, adat bisnis, utawa doktrin ilmiah sing cocog.

2. Informasi pribadi

2.1. Informasi pribadi ing Kebijakan iki tegese:

Informasi pangguna sing diwenehake nalika ndaftar utawa menehi wewenang lan nalika nggunakake Layanan, kalebu data pribadi pangguna.

Informasi sing dikirim kanthi otomatis adhedhasar setelan piranti lunak pangguna, kalebu, nanging ora winates: Alamat IP, cookie, jaringan operator, informasi babagan piranti lunak lan peralatan sing digunakake pangguna kanggo nggarap jaringan komunikasi, kalebu Internet, saluran komunikasi ditularake lan ditampa nalika nggunakake informasi lan bahan Layanan.

2.2. Rrontolder ora tanggung jawab kanggo prosedur lan cara nggunakake informasi pribadhi pangguna dening pihak katelu, interaksi sing ditindakake dening pangguna kanthi mandhiri sajrone kerangka nggunakake Layanan, kalebu kesimpulan, uga sajrone nindakake Transaksi.

2.3. Pangguna ngerti lan nampa kemungkinan nyelehake piranti lunak pihak katelu ing situs kasebut, amarga asile wong kasebut duwe hak nampa data anonim sing dicerminkan ing klausa 2.1.

Piranti lunak pihak katelu iki kalebu, ing antarane:

  • sistem kanggo nglumpukake statistik kunjungan (cathetan: counter bigmir.net, GoogleAnalytic, lsp);
  • plugin sosial (blok) jaringan sosial (cathetan: VK, Facebook, lsp);
  • sistem tampilan spanduk (cathetan: AdRiver, lsp);
  • sistem liyane kanggo nglumpukake informasi anonim.

Pangguna duwe hak nyegah independen nglumpukake informasi (data) kasebut dening pihak katelu, nggunakake setelan privasi standar sing digunakake dening Pangguna supaya bisa nggarap Situs browser Internet.

2.4. Pemegang Hak Cipta duwe hak kanggo nemtokake syarat kanggo dhaptar Informasi Pribadi Panganggo, sing diwenehake wajib kanggo nggunakake Layanan. Yen Pemegang Hak Cipta ora menehi tandha informasi tartamtu minangka wajib, informasi kasebut diwenehake (diungkapake) dening pangguna miturut kabijakane dhewe.

2.5. Pemegang Hak Cipta ora ngontrol lan mriksa informasi sing disedhiyakake dening Pangguna kanggo linuwih, dipandu dening kasunyatan manawa tumindak Pangguna wiwitane kudu bijaksana, wicaksana, lan Pangguna njupuk kabeh cara kanggo njaga informasi sing diwenehake nganti saiki.

3. Tujuan ngolah Informasi Pribadi

3.1. Pemegang Hak Cipta ngolah data pribadi pangguna (informasi), kalebu koleksi lan panyimpenan informasi sing dibutuhake kanggo ngrampungake, nglakokake Perjanjian (Transaksi) karo Pangguna utawa ing antarane Pangguna.

3.2. Pemegang Hak Cipta, uga pangguna (Pangguna) duwe hak nggunakake data pribadi miturut kahanan ing ngisor iki:

  • Kesimpulan saka Perjanjian (Transaksi) karo Pangguna nalika nggunakake Layanan;
  • Mujudake kewajiban sing dianggep miturut Perjanjian (Transaksi) sing rampung;
  • Identifikasi pangguna nalika nindakake kewajiban miturut Perjanjian (Transaksi) sing rampung;
  • Interaksi lan penyediaan komunikasi karo pangguna sajrone layanan informasi, uga ningkatake kualitas layanan, Layanan;
  • Kabar nalika kesimpulan, nglakokake Perjanjian sing disimpulake (Transaksi), kalebu keterlibatan pihak katelu;
  • Nindakake pemasaran, statistik lan riset liyane nggunakake data anonim.

4. Perlindhungan Informasi Pribadi

4.1. Pemegang Hak Cipta njupuk langkah-langkah kanggo nyimpen data pribadi pangguna, supaya aman saka akses lan distribusi sing ora sah, sesuai karo aturan lan peraturan internal.

4.2. Kerahasiaan data pribadi pangguna dijaga kajaba kasus nalika teknologi Layanan utawa setelan piranti lunak Pangguna nggawe pertukaran informasi kanthi mbukak karo peserta liyane lan pangguna Internet.

4.3. Kanggo nambah kualitas layanan lan Layanan, Pemegang Hak Cipta duwe hak nyimpen file log babagan tumindak pangguna nalika nggunakake lan nggarap Layanan, uga sajrone kesimpulan (eksekusi) dening Pangguna Perjanjian, Perjanjian (Transaksi) dening Pangguna suwene limang taun.

4.4. Norma klausa 4.1, 4.2 saka Kebijakan iki ditrapake kanggo kabeh Pangguna sing entuk akses menyang informasi pribadi saka Pangguna liyane sajrone kesimpulan (eksekusi) Perjanjian (Transaksi) ing antarane.

5. Transfer informasi

5.1. Sing duwe hak cipta duwe hak transfer data pribadi menyang pihak katelu ing kahanan kaya mangkene:

  • Pangguna wis menehi kesepakatan kanggo tumindak transfer informasi pribadi menyang pihak katelu, kalebu ing pangguna yen pangguna nggunakake setelan piranti lunak sing digunakake, sing ora matesi akses menyang informasi tartamtu;
  • Transfer informasi pribadhi Panganggo ditindakake sajrone panggunaan nggunakake fungsi Layanan;
  • Transfer informasi pribadi perlu kanggo nyimpulake (nglakokake) Persetujuan (Transaksi) nggunakake Layanan;
  • Transfer informasi pribadi ditindakake miturut panjaluk sing cocog karo pengadilan utawa badan negara berwenang liyane ing framework prosedur sing relevan sing ditemtokake dening undang-undang saiki;
  • Transfer informasi pribadi ditindakake kanggo nglindhungi hak-hak lan kepentingan sah saka Pamilik Hak Cipta gegayutan karo pelanggaran Perjanjian (Transaksi) sing disimpulake dening pangguna.

6. Pangowahan Kebijakan Privasi

6.1. Kebijakan iki duwe kemampuan kanggo ngowahi utawa mungkasi miturut kekarepan sing Nduwe Hak Cipta kanthi sepihak tanpa menehi kabar sadurunge marang pangguna. Versi Kebijakan sing mentas disetujoni iki entuk kekuwatan legal wiwit tanggal (wektu) posting ing Situs Pemegang Hak Cipta, kajaba diwenehake dening edhisi anyar Kebijakan kasebut.

6.2. Versi Kebijakan saiki dikirim ing Situs Pemegang Hak Cipta ing Internet ing https://floristum.ru/info/privacy/




Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris