Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Kesepakatan babagan kemungkinan ngolah data pribadi

Pangolahan data pribadi Panganggo ditindakake miturut undang-undang Federasi Rusia saiki. Administrasi Situs ngolah data pribadi pangguna kanggo nyedhiyakake layanan kanggo pangguna masing-masing. Pangguna, ngisi formulir "Jeneng", "Telpon", "Email. Kirim "," Jeneng lan jeneng kulawarga "," Telpon seluler "," Email Utama ", uga nalika ndhaptar kanthi nuduhake akun sampeyan ing jejaring sosial kayata:" Facebook "," VK "," Ok ", menehi idin kanggo ngolah data pribadi: jeneng, telpon, alamat email lan data saka akun jaringan sosial sing gegandhengan. Pemrosesan data pribadi tegese nglumpukake, sistematisasi, akumulasi, klarifikasi (update, pangowahan) informasi. Pangolahan ditindakake kanthi nggunakake alat otomatis lan / utawa tanpa nggunakake cara kaya ngono, kanggo nindakake langkah-langkah kanggo menehi informasi babagan Pangguna babagan pangowahan sing wis ana ing Situs, uga kanggo ngetrapake saran saka pangguna situs kasebut.

Aku, minangka Pangguna Situs, njamin manawa aku tumindak kanthi sengaja, miturut karepku dhewe, aku menehi idin kanggo ngolah, kalebu koleksi, sistematisasi, akumulasi, panyimpenan (klarifikasi, nganyari, pangowahan), panggunaan, transfer menyang pihak katelu, depersonalisasi, blokir lan kerusakan data pribadi - jeneng mburi, jeneng ngarep, patrononik, nomer telpon kontak, alamat e-mail, data saka akun jaringan sosial sing relevan - Perusahaan Tanggung Jawab Terbatas "FLN", (ing ngisor iki - "Penjual"), supaya bisa adol barang lan jasa (produk), kalebu nanging ora winates kanggo: identifikasi peserta, tundhuk karo prosedur pemenuhan pesanan, pangiriman, penyediaan layanan, distribusi informasi lan pesen pariwara (liwat SMS, email, telpon, sarana komunikasi teknis liyane), nampa umpan balik. , Aku uga konfirmasi lan menehi idin sukarela kanggo lintas wates sadurunge Aku nglumpukake data pribadi, kalebu ing wilayah negara asing sing ora kasebut ing dhaptar sing disetujoni dening Pesenan Roskomnadzor No. 15.03.2013 tanggal 274/29.10.2014/XNUMX (ed. XNUMX), kanggo ngetrapake tujuan ngolah data pribadi ing ndhuwur. Aku kanthi iki negesake manawa data pribadi, uga informasi liyane sing dakwenehake menyang Penjual kanthi nuduhake nalika aku menehi wewenang, registrasi, pesen, ngetik akun pribadhi utawa nalika ngirim aplikasi kanggo partisipasi ing sesi online ing situs web.floristum.ru/en kasedhiya Aku kanthi sukarela lan bisa dipercaya kabeh. Aku dikabari manawa menehi informasi sing ora akurat, Penjual duwe hak mungkasi sepira pangopènan lan penyediaan layanan ing situs web.floristum.ru/en. Aku menehi idin supaya data pribadhi bisa diproses kanthi cara sing cocog karo tujuan pamrosesan data pribadi, tanpa kemungkinan njupuk keputusan adhedhasar mung pamrosesan data pribadi kanthi otomatis. Pendhaftaran idin saiki kanggo ngolah data pribadi diwenehake dening aku tanpa wates, nanging bisa uga dicabut dening aku. wektu kanthi ngirim panjaluk tinulis menyang alamat email ing ngisor saka Penjual: service.floristum.ru/enAku uga kanthi iki ngakoni lan negesake manawa aku ngerti babagan hak lan kewajiban kasebut miturut Undhang-undhang Federal "On Data Pribadi", kalebu prosedur kanggo mbatalake idin kanggo ngolah data pribadi.




Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris