Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Nawakake (umum) babagan kesepakatan persetujuan agensi

Dokumen iki nuduhake penawaran resmi FLN LLC kanggo nganakake kesepakatan agensi babagan kondisi sing kasebut ing ngisor iki.

1. Syarat lan definisi

1.1. Ing dokumen iki, istilah lan definisi ing ngisor iki ditrapake kanggo hubungan hukum Para Pihak sing ana gandhengane karo dokumen iki: 

1.1.1. Penawaran umum, Penawaran- isi dokumen iki kanthi lampiran (tambahan, pangowahan) menyang dokumen, diterbitake ing sumber Internet (situs web) ing Internet ing alamat: https://floristum.ru/info/oferta/.

1.1.2.Persetujuan (Perjanjian / perjanjian agensi) - perjanjian, kanthi lampiran dokumen wajib, rampung antara Penjual lan Agen babagan syarat-syarat tawaran sing kasebut ing perjanjian iki.

1.1.3. Layanan - iki minangka layanan agensi sing disedhiyakake miturut Perjanjian sing rampung, miturut syarat-syarat tawaran iki.

1.1.4. Agen - LLC FLN.

1.1.5. Bakul - Seseorang / Pangguna sing wis ngrampungake lan ngrampungake prosedur registrasi ing situs web minangka status "Toko", sing nggunakake, wis nggunakake utawa duwe niat nggunakake fungsi situs web lan / utawa Layanan sing disedhiyakake kanggo nggoleki calon pembeli, mlebu (kesimpulan) karo Sing tuku perjanjian / transaksi, lan panrima babagan pambayaran kanggo eksekusi ing kesepakatan / transaksi sing rampung.

1.1.6. Deal - transaksi nalika tuku Barang (barang), rampung karo calon pembeli (Agen) atas jenenge Penjual, utawa atas jenenge dhewe, kanthi lampiran kabeh dokumen wajib sing ana gandhengane. Kesimpulan transaksi lan eksekusi ditindakake kanthi cara lan syarat sing ditemtokake dening tawaran umum babagan kesepakatan perjanjian jual beli.

1.1.7. Tuku - Wong / Pangguna sing nggunakake, wis nggunakake utawa duwe niyat nggunakake fungsi situs web lan / utawa Layanan sing disedhiyakake kanggo mriksa, milih lan tuku (tuku) Barang.

1.1.8. Item - kembang kanthi buket, kembang saben potong, bungkus, kertu pos, dolanan, souvenir, barang lan layanan liyane sing ditawakake Penjual marang sing Tuku.

1.1.9. Pesenan Pembeli Potensi - ngemot kabeh syarat penting kanggo nggawe Transaksi, pesenan kanggo tuku Produk (klompok Produk), sing diterbitake dening calon Pembeli kanthi milih Produk saka macem-macem jinis sing ditawakake Penjual kanggo tuku, uga ngisi formulir khusus ing kaca tartamtu situs web.

1.1.10. Ditampa Tawaran - panrima Penawaran sing ora bisa dibatalake kanthi tumindak sing ditindakake dening Penjual, sing digambarake ing paragraf 9 saka Penawaran, sing nyebabake kesimpulan (mlebu) Perjanjian antarane Agen lan Penjual sing gegandhengan.

1.1.11. Situs web / Situs - sistem sing gegandhengan karo informasi sing ana ing Internet umum ing alamat: https://floristum.ru

1.1.12. layanan  - nggabungake Situs lan informasi / konten sing diterbitake, kasedhiya kanggo akses nggunakake Platform.

1.1.13. Platform - Piranti lunak lan perangkat keras agen sing terintegrasi karo Situs kasebut.

1.1.14. Sandi akun - kaca pribadi situs web Penjual, sing terakhir entuk akses sawise registrasi utawa otorisasi ing situs web. Akun pribadi ditujukan kanggo nyimpen informasi, ngirim informasi babagan Barang ing situs web, nampa Pesenan saka calon pembeli, dadi akrab karo statistik transaksi sing digawe, babagan kemajuan tugas sing ditampa dening Agen, lan nampa kabar nalika urutan kabar.

1.2. Ing Penawaran iki, panggunaan istilah lan definisi sing ora ditemtokake ing klausa 1.1 bisa uga. saka Penawaran iki. Ing kahanan kaya ngono, interpretasi istilah sing cocog ditindakake miturut konten lan teks Penawaran iki. Yen ora ana interpretasi sing jelas lan ora jelas babagan istilah utawa definisi sing cocog ing teks Penawaran iki, kudu dipandu dening presentasi teks: Kaping pisanan, dokumen sadurunge Kesepakatan rampung antarane Para Pihak; Kapindho, kanthi undang-undang saiki Federasi Rusia, lan sabanjure - kanthi adat istiadat turnover bisnis lan doktrin ilmiah.

1.3. Kabeh link ing Penawaran iki menyang klausa, panentu utawa bagean lan / utawa kondhisi kasebut tegese link sing cocog karo Penawaran iki, bagean kasebut wis diatur lan / utawa kondhisi kasebut.

2. Subyek Perjanjian

2.1. Penjual menehi instruksi, lan Agen, sabanjure, duwe kewajiban kanggo ragad tartamtu kanggo nindakake tumindak legal lan nyata liyane ing ngisor iki (sabanjure diarani Layanan, layanan agensi) atas jenenge dhewe, nanging kanthi biaya Penjual utawa atas jenenge lan biaya saka Penjual:

2.1.1. Nyedhiyakake kemampuan teknis kanggo ngirim lan / utawa nyebarke informasi babagan Produk (klompok produk) dening Penjual nggunakake situs web, kalebu nggawe obyek informasi lan njaga bagean situs web sing beda (profil Toko);

2.1.2. Kesimpulan saka Deal kanthi nggunakake Layanan karo calon Pembeli kanthi cara lan ing syarat sing ditemtokake dening Penawaran Umum babagan kesepakatan kesepakatan tuku lan adol.

2.1.3. Nampa ragad saka Para pembeli kanggo Transaksi rampung.

2.1.4. Nampa lan nimbang syarat (klaim) sing Ditampa saka Pembeli ing babagan non-kinerja, kinerja sing ora bener dening Penjual kewajiban sing ditindakake adhedhasar Transaksi;

2.1.5. Kanggo nindakake kewajiban Penjual sing ditemtokake dening Transaksi sing rampung babagan mbalekake dana menyang Pembeli.

2.1.6. Uga nindakake kewajiban liyane sing ditemtokake Transaksi lan dokumen sing naleni.

2.2. Para Pihak wis nemtokake manawa Transaksi karo sing Tuku dianggep rampung dening Agen saka pihak dhewe yen sing Tuku Transaksi rampung minangka entitas hukum, lan Pesenan sing ditampa saka Pembeli nyedhiyakake pambayaran kanggo Barang kanthi transfer bank. Ing kahanan liyane, Transaksi karo sing Tuku bakal dianggep rampung dening Agen atas jenenge Penjual.

2.3. Penjual menehi wewenang marang Agen supaya njupuk kabeh prekara sing dibutuhake kanggo nindakake pesenan miturut Perjanjian kasebut.

3. Syarat umum Perjanjian kasebut

3.1. Kondisi integral kanggo kesimpulan Perjanjian antarane Para Pihak yaiku panrima tanpa syarat lan njamin kepatuhan dening Penjual babagan syarat lan ketentuan sing ditrapake kanggo hubungan Para Pihak miturut Perjanjian kasebut, sing digawe karo dokumen ing ngisor iki ("Dokumen Prentah"):

3.1.1. Persetujuan panggunadikirim lan / utawa kasedhiya ing Internet ing https://floristum.ru/info/terms/ngemot syarat (syarat) registrasi ing situs web, uga syarat nggunakake Layanan;

3.1.2. Kebijakan Privasidikirim lan / utawa kasedhiya ing Internet ing https://floristum.ru/info/privacy/, lan kalebu aturan panentu lan panggunaan informasi pribadi Penjual lan Panuku.

3.1.3. Penawaran umum kanggo kesimpulan kesepakatan tuku lan adol - dikirim lan / utawa kasedhiya ing Internet ing alamat kasebut https://floristum.ru/info/agreement/ usulan Agen babagan maksud nggawe Transaksi, kalebu syarat wajib (syarat) sing nggawe kesimpulan lan eksekusi Transaksi nggunakake Layanan ditindakake.

3.2. Ukara ing klausa 3.1. Penawaran iki, dokumen sing kaiket karo Para Pihak minangka bagean integral saka Perjanjian sing digawe antara pihak miturut Penawaran iki.

3.3. Penyediaan informasi sing dipercaya lan lengkap babagan Barang Penjual minangka syarat sing tanpa syarat lan wajib kanggo nyedhiyakake layanan agensi miturut Perjanjian kasebut. Yen Penjual ora nyedhiyakake informasi kanthi lengkap (ngisi bagean sing diwenehake ing Situs iki), uga menehi informasi sing ora akurat utawa nglanggar syarat lan syarat Penawaran iki, Agen kasebut duwe hak nundha utawa nolak menehi layanan miturut Perjanjian kasebut.

3.4. Tugas Penjual dianggep wis rampung kanthi tepat yen Agen diwenehake informasi lan bahan sing bisa dipercaya sing ditemtokake ing kaca sing gegandhengan karo Situs Web (Akun Pribadi), kalebu pengisian lengkap dening Penjual bagean sing diwenehake kanggo njlentrehake barang lan jasa Penjual (nggawe obyek informasi sing relevan), kalebu: komposisi, jeneng, foto produk, regane, dimensi (dimensi) Produk, syarat Pesenan Pembeli (pangiriman Produk).

3.5. Penawaran iki kalebu dhaptar lengkap saka instruksi Penjual kanggo Agen. Agen kasebut duwe hak, nanging ora wajib nampa instruksi Penjual, uga rekomendasi kanggo implementasine, diwenehake marang Agen ing sanjabane pandhuan sing diterbitake kanthi cara lan syarat-syarat sing ditemtokake dening Penawaran iki.

4. Hak-hak lan kewajiban Para Pihak

4.1.Agen nanggung kewajiban ing ngisor iki:

4.1.1. Nindakake tugas sing ditampa saka Penjual sesuai karo Perjanjian lan Dokumen Prentah, uga syarat-syarat undang-undang saiki Federasi Rusia.

4.1.2. Nyedhiyakake kahanan lan kapabilitas teknis kanggo panggolekan lan / utawa panyebaran dening Penjual informasi babagan Barang sing nggunakake situs web.

4.1.3. Transfer tepat waktu kanggo Penjual Pesenan sing ditampa saka Para pembeli.

4.1.4. Miturut panjaluk saka Penjual, kirim laporan babagan tugas (pesenan) Penjual (adol Barang) sing wis rampung.

4.1.5. Transfer dana menyang Penjual sing bener-bener ditampa dening Agen saka Panuku minangka pambayaran kanggo Transaksi sing rampung, kanthi cara lan jumlah sing ditemtokake dening Perjanjian kasebut.

4.2. Hak agen:

4.2.1. Agen kasebut duwe hak nggawe tawaran kanggo Para pembeli kanggo tuku Barang lan nganakake Transaksi kanthi nilai Barang sing luwih dhuwur tinimbang sing ditemtokake dening Penjual. Manfaat tambahan (dana moneter) sing dipikolehi minangka asil saka tumindak kasebut lan Transaksi sing rampung yaiku properti Agen. 

4.2.2. Agen kasebut duwe hak, sawise nampa persetujuan saka Penjual, kanggo ngetrapake program bonus, nyedhiyakake diskon kanggo Para Pembeli kanthi biaya Penjual, kalebu kanthi nutup transaksi kanthi rega Barang sing luwih murah tinimbang sing ditemtokake dening Penjual. Penjual menehi kesepakatan kanggo melu program bonus lan diskon sing relevan kanthi ndhaptar ing Akun Pribadi Penjual.

4.2.3. Agen kasebut duwe hak nuntut saka Penjual supaya menehi kabeh informasi (informasi) sing dibutuhake kanggo nglakokake Perjanjian, dokumen sing dibutuhake, uga menehi pitulung liyane kanggo Agen kanggo ngrampungake kewajiban;

4.2.4. Agen kasebut nduweni hak kanggo nundha ketentuan Layanan kasebut miturut Perjanjian kasebut amarga ana sebab-sebab teknis, teknologi lan alasan liyane sing ngalangi Agen saka ora menehi layanan, nganti alangan-alangan sing relevan dibuwang.

4.2.5. Agen kasebut nduweni hak kanggo nolak utawa nundha penyediaan Layanan kasebut yen ana pelanggaran prosedur lan istilah kanggo nyedhiyakake Agen kanthi wujud lan volume bahan, informasi, informasi sing dibutuhake kanggo penyediaan Layanan dening Agen, nyedhiyakake bahan, informasi, informasi sing ora akurat, utawa tundha nalika mbayar Layanan lan / utawa biaya sing ditindakake, anané kahanan sing jelas sing nuduhake manawa Penjual ora bakal netepi kewajibane sajrone wektu tartamtu, uga ing kasus liyane sing ora ditindakake utawa ora ditindakake dening Penjual kewajiban lan jaminan sing ditindakake miturut Perjanjian kasebut.

4.2.6. Agen kasebut duwe hak, tanpa menehi kabar marang Penjual, kanthi cara lan syarat-syarat sing diwenehake karo Penawaran iki, kanggo amandemen (extrajudicial) amandemen syarat-syarat Penawaran iki, kaya sing kacetha ing dokumen Wajib Tawaran.

4.2.7. Agen kasebut uga duwe hak nggunakake hak liyane sing diwenehake dening Penawaran iki, dokumen wajib, uga undang-undang Federasi Rusia saiki.

4.3.Kewajiban Penjual:

4.3.1. Sing Penjual kudu netepi syarat Transaksi kanthi lengkap lan kanthi bener, supaya ora nglanggar wektu pengiriman Barang, lan uga ngidini beda-beda ing antarane barang-barang asli lan katrangan Barang sing dikirim ing Situs kasebut.

4.3.2. Penjual berjanji kanggo nyedhiyakake lengkap informasi karo Agen babagan Barang nalika ngrampungake tugas kanggo Agen, uga sajrone wektu ora luwih saka 2 (rong) dina kerja wiwit tanggal kasebut Agen ngirim panjaluk informasi sing cocog.

4.3.3. Penjual wajib mriksa informasi lan dokumen sing dikirim menyang Agen nalika nggawe tugas, kalebu obyek informasi sing digawe, nganti ditampa sing cocog;

4.3.4. Penjual wajib, miturut panjaluk pertama Agen, ora luwih saka 3 (Telung) dina kerja wiwit tanggal ngirim panjaluk Agen kanggo menehi dokumen sing dibutuhake (salinan sing wis disertifikasi), sing ngonfirmasi kepatuhan Penjual karo persyaratan sing ditrapake kanggo undang-undang Federasi Rusia saiki.

4.3.5. Penjual wajib ngirim informasi lan nawakake Barang didol nggunakake Layanan kanthi biaya Barang sing ora ngluwihi nilai sing dituduhake dening Penjual ing situs Internet (sumber daya) liyane.

4.3.6. Penjual wajib ngawasi relevansi saka macem-macem Produk, kanggo nundha distribusi lan / utawa posting ing situs web informasi sing relevan babagan Produk, pangiriman kasebut ora bisa ditindakake dening Penjual menyang Pembeli kanthi alesan apa wae.

4.3.7. Penjual usaha kanggo mesthekake kerahasiaan data pribadine Panuku sesuai karo undang-undang Federasi Rusia saiki ing bidang sing relevan.

4.3.8. Penjual ngupayakake, tanpa nglibatake Agen, kanggo ngrampungake kabeh klaim mlebu saka Pembeli sing ana gandhengane karo Barang sing didol, uga pengiriman.

4.3.9. Penjual uga wajib mriksa kabar sing ditampa ing situs web saka Agen, kalebu mriksa ing Akun Pribadi Penjual, uga ing alamat email Penjual sing ditemtokake dening dheweke nalika ngrampungake tugas kanggo Agen, kanggo ngawasi lan ngontrol informasi sing ditampa babagan proses implementasi Pesenan Penjual saka Agen.

4.3.10. Penjual wajib tundhuk marang kabeh katentuan Prajanjian, Dokumen Prentah, uga syarat-syarat undang-undang Federasi Rusia saiki,

4.3.11. Penjual ngupayakake netepi kewajiban liyane sing diwenehake dening Perjanjian, dokumen Prentah lan undang-undang saiki Federasi Rusia.

4.4. Hak penjual:

4.4.1. Penjual duwe hak nuntut saka Agen kanggo netepi kewajiban miturut Perjanjian kanthi cara sing tepat;

4.4.2. Penjual duwe hak supaya Agen menehi laporan babagan pelaksanaan tugas (pesenan) sing Ditampa saka Penjual;

4.4.3. Penjual duwe hak kapan wae kanggo nundha posting lan / utawa panyebaran informasi babagan Produk sing nggunakake situs kasebut.

4.4.4. Penjual duwe hak ngowahi biaya Barang. Harga sing diganti dening Penjual wiwit tanggal lan wektu diterbitake ing situs web.

4.4.5. Penjual duwe hak kanggo ngumumake sepihak kanggo nolak nindakake Perjanjian kasebut ing kasus-kasus sing diwenehake dening Penawaran iki, uga karo undang-undang Federasi Rusia sing saiki;

4.4.6. Sing adol duwe hak nggunakake hak liyane sing disedhiyakake dening Perjanjian, dokumen wajib lan undang-undang Federasi Rusia saiki.

5. Remunerasi Agen lan prosedur pamukiman

5.1. Biaya Agen kanggo Layanan miturut Perjanjian kasebut dibayar ing ngisor iki:

5.1.1. 20 (Selawe persen)% biaya Barang sing dituku dening Pembeli nggunakake Layanan, kajaba jumlah imbalan Agen sing beda digawe dening bagean iki utawa kanthi persetujuan tambahan saka Para Pihak;

5.1.2. 10 (Sepuluh persen)% saka regane Barang, sing dipesen miturut potongan, nggunakake fungsi sing cocog kanggo "Pesen miturut potongan" situs web;

5.1.6. Kanggo nemtokake remunerasi Agen miturut klausa 5.1.1.-5.1.5. Penawaran iki, rega Barang digunakake, sing dituduhake dening Penjual nalika ngisi tugas (pesen) menyang Agen.

5.2. Nalika Agen rampung transaksi karo pembeli kanthi biaya Barang sing luwih dhuwur tinimbang regane sing ditemtokake dening Penjual, entuk manfaat tambahan sing dipikolehi minangka asil saka tumindak kasebut lan Transaksi sing rampung yaiku properti saka Agen lan ditransfer kanthi lengkap menyang manajemen.

5.3. Amarga aplikasi dening Agen saka sistem perpajakan sing disederhanakake (Artikel 346.12, 346.13 lan Bab No. 26.2 Kode Pajak Federasi Rusia), remunerasi Agen kasebut ora kena dikenani pajak.

5.4. Remunerasi Agen, uga mupangat tambahan, kena ditahan dening Agen saka jumlah pambayaran sing ditampa dening Agen saka Para pembeli ing invoice pembayaran kanggo Transaksi. Yen Panuku nggawe pambayaran kanthi Transaksi rampung langsung menyang Penjual (conto: awis sawise nampa Barang), upah Ejen kasebut kudu dibayar dening Penjual menyang Agen paling ora 7 (pitung) dina perbankan wiwit tanggal invoice kanggo mbayar dening Agen.

5.5. Pembayaran Barang sing Ditampa saka Pembeli kudu ditransfer dening Agen menyang Penjual, dikurangi biaya Agen, uga tunjangan tambahan, ora luwih saka 7 (pitung) dina perbankan wiwit tanggal panjaluk penarikan dening Penjual dana saka akun ing Akun Pribadi Penjual ing Situs Web https://floristum.ru

5.6. Yen Panuku nggawe klaim kanggo mbalekake mbayar barang ing Transaksi sing wis rampung, nanging Agen kasebut ora memenuhi syarat sing wis ditemtokake, akibate, pembayaran sing ditampa kanggo Barang dikurangi imbalane Agen lan tunjangan tambahan bakal ditransfer menyang Penjual paling ora 3 (telung) dina perbankan wiwit tanggal njupuk keputusan kanggo nolak klaim Panuku.

5.7. Pembayaran miturut Perjanjian kasebut digawe nggunakake layanan pembayaran lan / utawa rincian bank sing kacetha ing Situs nalika ngrampungake tugas.

6. Sertifikat layanan sing diwenehake

6.1. Agen kasebut menehi laporan marang Seller babagan tugas sing wis rampung miturut Perjanjian (sabanjure diarani "Laporan") sesuai karo formulir Agen. Laporan kasebut nggambarake informasi babagan layanan sing diwenehake, Transaksi sing dieksekusi, jumlah remunerasi Agen lan dana sing ditransfer lan / utawa kudu ditransfer menyang Penjual kanggo mbayar Transaksi sing wis ditindakake.

6.2. Miturut Perjanjian kasebut, wulan tanggalan minangka periode nglaporake (sabanjure "Periode nglaporake").

6.3. Para Pihak negesake manawa informasi babagan Layanan sing disedhiyakake, jumlah remunerasi Agen, pambayaran lan biaya tambahan, jumlah dana sing bakal ditransfer menyang Penjual miturut Transaksi sing rampung ditampilake adhedhasar informasi sistem akuntansi internal Agen ing Laporan sing cocog.

6.4. Sertifikat layanan sing diwenehake dikirim menyang Penjual kanthi nggunakake manajemen dokumen elektronik kanthi formulir elektronik sing dipilih karo Agen: liwat email lan / utawa ing Akun Pribadi. Penjual duwe hak njaluk njaluk salinan Sertifikat Layanan sing Ditampa ing kertas kanthi tandha tangan lan segel (yen ana) Agen ing lokasi Agen. Penjual duwe hak kanggo njaluk, kanthi biaya dhewe, kanggo nggawe salinan Sertifikat Layanan sing Ditampa lan dikirim liwat Rusia Post menyang alamat sing dituduhake dening Penjual nalika ndhaptar Situs.

6.5. Undhang-undhang babagan layanan sing diwenehake dikirim dening Agen menyang Penjual paling ora saka 5 dina kerja sawise kadaluwarsa periode Pelaporan sing relevan.

6.6. Sawise kadaluwarsa 5 (lima) dina tanggalan wiwit tanggal panampa Undhang-undhang ing layanan sing diwenehake, Penjual kudu mbiyantu tumindak kasebut. Yen ana komentar menyang Sertifikat Layanan sing Ditampa, Penjual ngirim kanthi tinulis marang agen keberatan motivasi sing ditandatangani dening wong sing sah lan disegel dening Penjual sadurunge kadaluwarsa periode sing diwenehake kanggo familiarization.

6.7. Yen ora ana bantahan motivasi saka Penjual kanggo Undhang-undhang ing layanan sing ditampa dening Agen ing jangka wektu sing wis ditemtokake, Layanan Agen dianggep wis diwenehake kanthi bener lan lengkap, ditampa dening Penjual tanpa komentar lan ora setuju wiwit tanggal sing ditemtokake ing Undhang-undhang babagan layanan sing diwenehake. Ing kasus iki, tumindak layanan sing diwenehake duwe kekuwatan legal sing lengkap.

6.8. Undhang-undhang babagan layanan sing diwenehake dening Agen minangka dokumen sing cukup kanggo ngonfirmasi kasunyatan panentu Layanan lan jumlah remunerasi Agen.

7. Jaminan lan tanggung jawab pihak kasebut

7.1. Agen nyedhiyakake garansi sajrone wektu sing cukup kanggo njupuk langkah sing dibutuhake kanggo ngilangi kegagalan sing diidentifikasi, kesalahan ing operasi Layanan sajrone nindakake tugas Penjual.

7.2. Kabeh jaminan sing diwenehake dening Agen diwatesi dening klausa 7.1 saka Penawaran iki. Agen ora nyedhiyakake jaminan liyane kanthi langsung utawa ora langsung sing ana gandhengane karo Penawaran iki, Perjanjian lan Transaksi, kalebu ora njamin operasi situs web lan Layanan sing ora terganggu lan tanpa kesalahan, volume Pesenan, uga kapercayan sing Tuku.

7.3. Penjual njamin:

7.3.1. Penjual njamin manawa informasi babagan Barang sing diwenehake menyang Agen lan dikirim ing Situs kasebut pancen bener, lan informasi babagan biaya Barang sing dibayangke ing Situs kasebut ora ngluwihi biaya Barang sing dibayangke ing sumber daya Internet liyane nalika ngirim informasi babagan Barang.

7.3.2. Penjual njamin manawa dheweke duwe kabeh ijin (lisensi) sing dibutuhake kanggo badan negara sing relevan kanggo adol Barang dening Penjual, utawa njamin manawa adol Barang kasebut sesuai karo persyaratan undang-undang saiki Federasi Rusia ora mbutuhake ijin / lisensi / sertifikat khusus. Penjual njamin manawa dheweke wis nindakake kabeh tindakan liya sing dibutuhake miturut peraturan undang-undang Federasi Rusia saiki kanggo nindakake kegiatan dening Penjual Barang;

7.3.3. Penjual njamin manawa bahan (informasi) sing diwenehake kanggo tujuan Agen kanggo netepi kewajiban sing diwenehake dening Perjanjian kasebut tundhuk karo undang-undang saiki, kalebu undang-undang babagan pariwara lan persaingan, ora nglanggar hak-hak lan kepentingan sing sah, uga properti lan / utawa hak-hak pribadi non-properti saka pihak katelu wong, kalebu tanpa watesan hak cipta lan hak sing ana gandhengane, kanggo merek dagang, tandha layanan lan sebutan asal usul Barang, hak desain industri, panggunaan gambar wong (urip / almarhum), Penjual njamin manawa dheweke wis nampa kabeh idin sing dibutuhake lan nggawe kontrak sing relevan.

7.3.4. Penjual njamin manawa dheweke ngerti tenan lan nampa kahanan sing Pembeli duwe hak nolak nampa Barang lan mbayar (yen ana pembayaran tunai menyang layanan kurir) amarga kedadeyan ana macem-macem kahanan, kalebu. kedadeyan klaim Barang sing dikirim utawa kedadeyan tumindak sing ora adil (ora aktif) Panuku. Agen kasebut, ora tanggung jawab kanggo pembeli sing gelem nampa lan (utawa) mbayar Barang, lan uga ora duwe macem-macem jinis kerugian (bathi sing ilang, karusakan nyata, lsp.) Penjual amarga pembeli ora gelem. Yen kahanan kasebut muncul, Penjual ngerti manawa pembayaran sing ditampa dening Agen saka Pembeli Barang, sing Ditolak Panuku, bakal ditrapake maneh dening Agen menyang Sing Tuku, tanpa njlentrehake kahanan lan alasan penolakan lan / utawa amarga ora ana nalar.

7.3.5. Penjual njamin lan ngerti manawa nalika adol Barang menyang konsumen sing nggunakake Layanan, norma khusus peraturan undang-undang Federasi Rusia saiki diterapake (bisa uga duwe aplikasi), kalebu Aturan penjualan barang sing adoh, uga Undhang-undhang kanggo Perlindhungan Hak Pelanggan.

7.4. Agen kasebut ora tanggung jawab kanggo:

7.4.1. Agen kasebut ora tanggung jawab amarga konsekuensi non-pemenuhan utawa ora cocog karo Perjanjian iki, amarga Gagal Penjual ora menehi utawa ngirim dokumen (informasi), penyediaan informasi palsu babagan awake dhewe (Penjual) sing ora cocog karo kasunyatan, ora ana dokumen Penjual sing dibutuhake kanggo adol Barang, nglanggar jaminan saka Penjual , uga pangujan liyane sing ora memenuhi / ora sah dening Penjual kewajiban miturut Perjanjian kasebut.

7.4.2. Agen ora tanggung jawab karo kedadeyan Kerugian Penjual (bathi sing ilang, karusakan nyata, lsp), tanpa preduli kahanan tumindak Agen kasebut utawa ora njupuk tindakan kanggo nyegah kedadeyan sing bisa ilang, kalebu anane kabar babagan kemungkinan kerugian kasebut.

7.4.3. Agen ora tanggung jawab kanggo panggunaan sing ora sah dening pihak katelu informasi babagan Produk, kalebu gambar Produk sing dikirim lan / utawa disebarake dening Penjual nggunakake Situs kasebut.

7.5. Para pihak sarujuk manawa ing kahanan apa wae, Kewajiban Agen diwatesi dening watesan jumlah imbalan Agen sing sejatine ditampa dening dheweke minangka asil saka nindakake tugas (bagean kasebut) saka Penjual, saka endi tanggung jawab Agen kasebut muncul.

8. Meksa kahanan majeure

8.1. Para pihak kasebut bebas saka tanggung jawab amarga gagal parsial utawa lengkap kanggo netepi kewajiban miturut perjanjian kasebut yen asil saka kahanan majeure kekuwatan. Kahanan kaya ngono dianggep minangka bencana alam, adopsi dening panguwasa umum lan manajemen peraturan sing ngalangi implementasi kesepakatan iki, uga kedadeyan liyane sing ora bisa dingerteni lan dikendhaleni para pihak.

Yen ana kahanan majeure kekuwatan, istilah kanggo para pihak nindakake kewajiban miturut Perjanjian iki ditundha sajrone kahanan kasebut utawa akibate, nanging ora luwih saka 30 (Telung puluh) dina tanggalan. Yen kahanan kaya ngono luwih saka 30 dina, Para Pihak duwe hak mutusake kanggo nundha utawa mungkasi Perjanjian kasebut, sing diresmikake kanthi persetujuan tambahan kanggo Perjanjian iki.

9. Nampa Tawaran lan kesimpulan saka Perjanjian

9.1. Sawise ditampa dening Penjual Penawaran iki, Penjual ngasilake kesimpulan saka Perjanjian antarane Agen lan Penjual kanthi syarat Penawaran iki sesuai karo undang-undang Federasi Rusia saiki (Artikel 433, 438 Kode Sipil Federasi Rusia).

9.2. Penawaran kasebut ditampa nalika ditampa dening Penjual yen tumindak kasebut kalebu kombinasi:

9.2.1. Registrasi dening Penjual ing situs web kanthi status sing dipilih "Toko", uga nyedhiyakake sajrone registrasi kasebut informasi sing dibutuhake babagan Penjual, kalebu rincian pembayaran;

9.2.2. Sing Sade ngrampungake bagean sing dibutuhake ing babagan katrangan Barang, uga layanan Penjual sing ana gandhengane (nggawe obyek informasi), kalebu jeneng, komposisi, foto, rega, dimensi (dimensi) Barang, uga wates pungkasan kanggo nggayuh Pesenan Pembeli (pangiriman Barang).

9.3. Kesepakatan antarane Penjual lan Agen dianggep rampung wiwit tanggal lan wektu panrima Penerimaan Penawaran dening Agen.

10. Periode validitas lan pangowahan Penawaran

10.1. Penawaran diwiwiti wiwit tanggal lan wektu posting ing Situs web Agen lan bener nganti tanggal lan wektu penarikan saka Penawaran kasebut dening Agen kasebut.

10.2. Agen sawayah-wayah miturut kebijaksanaan duwe hak kanggo ngowahi sepihak ing syarat-syarat Penawaran lan / utawa mbatalake Penawaran kasebut. Informasi babagan pangowahan utawa pencabutan Penawaran dikirim menyang Penjual sing dipilih karo Agen kanthi ngirim informasi ing situs web Agen, ing Akun Pribadi Penjual, utawa ngirim kabar sing cocog karo email utawa alamat pos Penjual, sing dibayangke dening sing terakhir nalika kesimpulan Perjanjian kasebut, uga kaleksanan

10.3. Tundhuk mundur Tawaran utawa nggawe pangowahan, pangowahan kasebut wiwit diwiwiti saka tanggal lan wektu notifikasi Penjual, kajaba prosedur lan syarat sing beda ditemtokake ing Penawaran utawa uga ing pesen sing dikirim.

10.4. Dokumen sing Wajib ditampilake ing Tawaran kasebut diganti / ditambah utawa disetujoni dening Agen miturut kabijaksanaan, lan digatekake dening Penjual kanthi cara sing ditemtokake kanggo menehi kabar babagan Penjual sing relevan.

11. Durasi Perjanjian, amandemen lan mandap

11.1. Perjanjian kasebut diwiwiti wiwit tanggal lan wektu implementasi Penjual saka Penerimaan Penawaran, lan terus beroperasi sajrone wektu sing ora ditemtokake.

11.2. Minangka asil saka Penarikan Tawaran saka Agen sajrone Perjanjian kasebut, Perjanjian kasebut bakal efektif ing syarat-syarat Penawaran, digawe ing edisi paling anyar kanthi Dokumen Prentah sing relevan.

11.3. Perjanjian kasebut bisa diowahi amarga alasan ing ngisor iki:

11.3.1. Amarga persetujuan sing digawe antarane Para Pihak.

11.3.2. Kanthi dhasar inisiatif Agen, kanthi ngirim pesen menyang Penjual babagan pangowahan sing digawe paling ora 15 (limalas) dina tanggalan sadurunge tanggal berlaku, yen kasedhiya kanggo Penawaran iki.

Yen Penjual mbantah pangowahan sing diusulake dening Agen, Penjual duwe hak ngumumake penolakan kanggo nglakokake Perjanjian kasebut kanthi ngirim notifikasi tertulis sing ditandatangani dening wong sing sah lan disegel, kanthi cara sing ditemtokake ing klausa 11.4.3. kesepakatan nyata.

11.4. Kontrak kasebut bisa diakhiri:

11.4.1. Amarga persetujuan sing digawe antarane Para Pihak;

11.4.2. Yen tinolak pre-trial sepihak saka Agen kanggo ngrampungake Perjanjian kasebut sebagian utawa minangka asil saka pelanggaran Penjual kewajiban utawa jaminan sing ditemtokake dening Penawaran iki. Kabar Agen babagan penolakan kanggo nglakokake Perjanjian kasebut dikirim menyang Penjual kanthi nulis 3 (telung) dina kerja sadurunge tanggal akad sing dipungkasi Perjanjian kasebut. Ing kasus iki, Penjual usaha kanggo mbayar ganti rugi karo Agen kanggo kabeh kerusakan sing luwih gedhe tinimbang dhendha.

11.4.3. Kanthi inisiatif saka salah sawijining Pihak kanthi nolak sepihak kanggo nglakokake sebagean utawa lengkap, yen Partai liyane dikirim kabar tertulis sing ditandatangani dening wong sing sah lan ditutup paling ora 7 (Pitung) dina kerja sadurunge tanggal kasepakatan sing diarepake. Ing kasus iki, Penjual ngupayakake mbayar Layanan Agen nalika rampung Perjanjian, tunjangan tambahan, lan biaya kanthi lengkap.

11.4.4. Amarga alasan liyane sing diwenehake dening undang-undang Federasi Rusia lan Perjanjian iki.

11.5. Pemukiman finansial antarane Para Pihak digawe sajrone 5 (Lima) dina perbankan wiwit tanggal dipungkasi Perjanjian kasebut.

11.6. Penolakan parsial kanggo nglakokake Perjanjian kasebut bisa uga ditulis kanthi penolakan kanggo nglakokake Perjanjian kasebut ing babagan Produk tartamtu.

11.7. Yen ana penolakan sepihak kanggo nglakokake Perjanjian kasebut, Perjanjian kasebut bakal dianggep diakhiri kanthi lengkap utawa ing bagean sing relevan wiwit wayahe kadaluwarsa syarat kanggo notifikasi iki.

11.8. Pungkasan (mandap) Perjanjian iki ora ngeculake pihak kasebut saka tanggung jawab kanggo non-kinerja lan / utawa kinerja kewajiban sing ora bener sing ditindakake sadurunge mandhegane Perjanjian, kalebu kewajiban babagan jaminan, kerahasiaan, lan pemukiman.

12. Ketentuan privasi

12.1. Para Pihak wis nggawe kesepakatan kanggo njaga katemtuan lan isine saben Perjanjian sing rampung, uga kabeh informasi sing ditampa dening Para Pihak sajrone kesimpulan / pelaksanaan Perjanjian kasebut (ing ngisor iki Informasi Rahasia), kanthi rahasia lan rahasia. Para Pihak dilarang ngumumake / nyampekano / nerbitake utawa nyedhiyakake informasi kasebut marang pihak katelu tanpa idin tertulis saka Partai ngirim informasi kasebut.

12.2. Saben Pihak wajib njupuk langkah sing dibutuhake kanggo nglindhungi Informasi Rahasia kanthi tingkat ati-ati lan budi sing padha yen Informasi Rahasia iki duweke. Akses menyang Informasi Rahasia bakal ditindakake dening karyawan saka masing-masing Pihak, validitas sing ditemtokake kanggo ngrampungake kewajiban supaya bisa ngrampungake Perjanjian kasebut. Saben Para Pihak kudu menehi kewajiban marang para karyawan supaya njupuk kabeh langkah sing padha, uga tanggung jawab kanggo njamin keamanan Informasi Rahasia, sing ditemtokake kanggo Para Pihak dening Tawaran iki.

12.3. Yen data pribadi Penjual kasedhiya, pamrosesane ditindakake sesuai karo Kebijakan Privasi Agen.

12.4. Agen kasebut nduweni hak kanggo njaluk informasi tambahan sing dibutuhake, kalebu salinan dokumen identitas, sertifikat registrasi lan dokumen konstituen, kertu kredit, yen perlu, kanggo verifikasi informasi babagan Penjual utawa supaya bisa nyegah kegiatan apus-apus. Yen informasi tambahan kasebut diwenehake menyang Agen, perlindungan lan panggunaane bakal ditindakake sesuai karo klausa 12.3. Nawakake.

12.5. Kewajiban njaga rahasia informasi rahasia bisa ditrapake sajrone jangka waktu Perjanjian, uga sajrone 5 (Lima) taun sabanjure wiwit tanggal mandheg (mandheg) Perjanjian kasebut, kajaba ditetepake dening Para Pihak kanthi tinulis.

13. Kesepakatan babagan analog saka tandha tangan sing ditulis tangan

13.1. Nalika nggawe kesepakatan, uga nalika ngirim ngirim kabar miturut Perjanjian kasebut, Para Pihak duwe hak nggunakake reproduksi tanda tangan faksimili utawa tandha tangan elektronik sing sederhana.

13.2. Para Pihak wis setuju yen sajrone nindakake Perjanjian ing antarane Para Pihak, diidini ijol-ijolan dokumen kanthi faksimili utawa email. Sanalika, dokumen sing dikirim nggunakake metode kasebut duwe kekuwatan legal sing lengkap, yen ana konfirmasi pangiriman pesen sing nyakup pesen kasebut.

13.3. Yen Para Pihak nggunakake e-mail, dokumen sing dikirim kanthi pitulung kasebut dianggep ditandatangani kanthi teken elektronik pangirim sing digawe, digawe nggunakake alamat email.

13.4. Asile nggunakake email kanggo ngirim dokumen elektronik, sing nampa dokumen kasebut nemtokake sing nduwe dokumen kasebut nggunakake alamat email sing digunakake.

13.5. Nalika Penjual ngrampungake Perjanjian sing wis nglulusake prosedur registrasi sing dibutuhake ing situs web, prosedur nggunakake tandha tangan elektronik kanthi gampang dening Para Pihak diatur, antara liya, dening Perjanjian Panganggo sing disimpulake dening Penjual sajrone registrasi.

13.6. Kanthi persetujuan para Pihak, dokumen elektronik sing ditandatangani kanthi teken elektronik sing sederhana dianggep minangka dokumen sing padha karo kertas, ditandatangani kanthi tandatangan tangan dhewe.

13.7. Kabeh tumindak sing ditindakake sajrone hubungan antarane Para Pihak nggunakake tandha elektronik sederhana saka Partai sing gegandhengan dianggep wis ditindakake dening Partai kasebut.

13.8. Para pihak kasebut kudu njamin kerahasiaan kunci teken elektronik. Sanalika, Penjual ora nduweni hak kanggo ngirim informasi registrasi (mlebu lan sandhi) utawa menehi akses menyang e-mail menyang pihak katelu, Penjual tanggung jawab kanggo keamanan lan panggunaan masing-masing, kanthi bebas nemtokake cara panyimpenan, uga matesi akses menyang pangguna.

13.9. Minangka asil akses sing ora sah menyang login lan sandhi Penjual, utawa ilang (pambocoran) menyang pihak katelu, Penjual ngupayakake langsung ngabari Agen babagan iki kanthi ngirim email saka alamat email sing dituduhake dening Penjual ing situs web.

13.10. Minangka asil saka kelangan utawa akses sing ora sah menyang email, alamat kasebut dituduhake dening Penjual ing situs web, Penjual janji bakal langsung ngganti alamat kasebut kanthi alamat anyar, lan uga langsung menehi informasi marang Agen babagan kasunyatan kasebut kanthi ngirim email saka alamat anyar Email

14. Pranata pungkasan

14.1. Kontrak kasebut, prosedur kanggo kesimpulan, uga eksekusi diatur dening undang-undang Federasi Rusia saiki. Kabeh masalah sing durung bisa diatasi dening Penawaran iki utawa dirampungake (ora lengkap) tundhuk karo peraturan sing tundhuk karo hukum substansial Federasi Rusia.

14.2. Perselisihan sing ana gandhengane karo Penawaran iki lan / utawa miturut Perjanjian diselesaikan nggunakake ijol-ijolan surat klaim lan prosedur sing cocog. Yen gagal nggayuh persetujuan antarane Para Pihak, perselisihan sing timbul bakal dirujuk menyang pengadilan ing lokasi Agen kasebut.

14.3. Kajaba kasebut ing Penawaran, kabeh kabar, surat, pesen miturut Perjanjian bisa dikirim dening siji Pesta menyang Partai liyane kanthi cara ing ngisor iki: 1) liwat email: a) saka alamat email Agen sing ditemtokake ing bagean 15 saka Penawaran, yen sing nampa yaiku Penjual menyang alamat email Penjual sing ditemtokake nalika ngrampungake tugas, utawa ing Akun Pribadi, lan b) menyang alamat email Agen sing ditemtokake ing bagean 15 saka Penawaran, saka alamat email sing ditemtokake dening Penjual nalika ngisi Tugas utawa ing Pribadi kabinet; 2) ngirim kabar elektronik menyang Penjual ing Akun Pribadi; 3) kanthi kirim liwat surat sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi utawa kanthi layanan kurir kanthi konfirmasi pangiriman menyang tamu.

14.4. Yen salah siji utawa luwih saka siji ketentuan Penawaran / Perjanjian iki kanggo macem-macem kahanan ora valid, ora duwe kekuwatan sing sah, validitas kasebut ora bakal nyebabake validitas bagean liyane saka ketentuan Penawaran / Perjanjian, sing tetep berlaku.

14.5. Para Pihak duwe hak, tanpa ngluwihi lan tanpa bertentangan karo syarat Penawaran, sawayah-wayah kanggo nerbitake Perjanjian Agensi rampung kanthi wujud dokumen kertas tinulis, sing isine kudu cocog karo Penawaran sing sah nalika dileksanakake, ditampilake ing Tawaran Dokumen Wajib lan Pesenan sing ditindakake (tugas ).

15. Rincian Agen

Jeneng: PERUSAHAAN DENGAN KEWAJIBAN TERBATAS "FLN"




Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris