Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Diskon 100 ing app
35 cm 50 cm

Raos

Pangiriman ~ 3h. 30 menit., gratis ing Moskow

<% product.clientPrice%>

Description

Anggrek 13 pcs Rose tunggal kepala 7 pcs Eucalyptus Lilac 3 pcs Pita Satin Basket



Checkout
  •   pesen buket nganggo kertu
  • pesen buket kanthi awis
  • lan non-awis kanggo entitas hukum

  • Buket lan artis wis diverifikasi
  • ID: 91437
  • Jembaré 50 cm
  • Dhuwur 35 cm



...

Tatiana

Ing tanggal 8 Maret, prentah durung rampung, kembang dikirim kanthi njaluk pangapura tanggal 9 Maret. Kewajiban iku kualitas apik!


...

Sergey

Wis apik !!! Kabeh apik banget !!!! Matur nuwun sanget !!!! Sampeyan ora mung 5,5 +++


...

Nikitina Natalia

Matur suwun sanget marang tim para pelaku amarga kepekaan jiwa, seneng marang pakaryan kasebut. Pesenan rampung kanthi sampurna kanthi plus! Matur nuwun kanggo kaendahan, tenderness lan samodra emosi nyenengake!


...

Dmitry

Situs sing apik. Pilihan warna sing apik.


...

Alekseeva Nadezhda

5 matur suwun, kabeh apik, aku entuk kode promo!)


...

Natalia Gondaksazova

Aku seneng karo buket !! Matur nuwun SAK NAMPAK AKU Tuku Saka Sampeyan Saiki. REKOMENDASI ​​!! RATING 5+


...

Lana

Aku pisanan tuku kembang kanthi online lan ora getun. Aku seneng banget! Matur nuwun kanthi sanget! Buket kasebut apik banget. Pangiriman ing wektu. Saiki aku ngerti endi sing bakal dakenggo mbesuk.


...

Anisimova Victoria

Yen ana kembang sing dibutuhake, mula saiki aku bakal menehi sampeyan) Kirimake matur nuwun marang para desainer kembang! Dheweke dadi master kerajinane!


...

Александра

Aku tuku buket peonies kanggo kanca. Crrrrototchchcha! Kembang sing paling seger, dikemas kanthi profesional. Aku tetep kontak karo sampeyan))


...

Yuri Anatolievich

Aku mrentah buket nomer 220 ing kene kanggo bocah wadon tanggal 14 Februari. Aku seneng banget yen digawa seger lan wangi. Matur suwun, preinan sukses!




Saben pangiriman kembang diasuransiake

Pangiriman saben buket dijamin Floristum.ru
Kontraktor ora bakal nampa pembayaran yen ana klaim kualitas.
Mbalekaken 100%



Apa sawise mbayar pesenan?


1
Toko Bunga bakal ngirim konfirmasi pesanan sampeyan
2
Kumpulake buket kembang seger
3
Pangiriman kembang menyang sing nampa
4
Nyuwun saran babagan pangiriman kembang

Sampeyan bisa uga seneng:

Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris