Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Diskon 100 ing app
35 cm 35 cm

Kranjang kembang "Musim panas iki"

Pangiriman ~ 3h., gratis ing Moskow

<% product.clientPrice%>

Description

Bakul minigerberas abang, oranye, kuning 11 pcs, aster 3 pcs, alstroemeria putih 3 pcs, ruscus 15 pcs, pita dekoratif 3 pcs.



Checkout
  •   pesen buket nganggo kertu
  • pesen buket kanthi awis
  • lan non-awis kanggo entitas hukum

  • Buket lan artis wis diverifikasi
  • ID: 97249
  • Jembaré 35 cm
  • Dhuwur 35 cm



...

Ольга Хасанова URBAN AWARDS

Спасибо большое за оперативную доставку. Очень удобно для юридических лиц, счет формируется сразу. Рекомендую данный интернет- магазин.


...

Federico

Великолепный букет и очень быстрое и полезное обслуживание! Рекомендую!


...

Jean-Christophe LAMY

Aku seneng banget karo kembang-kembang sing teka ing penganten putri sing seneng banget nalika ulang taune, kembang-kembang kasebut wangi banget lan apik banget. Matur nuwun


...

Grady

Layanan sampurna! Persis kaya sing dak pesen, cepet banget. Aku bakal nggunakake maneh! Matur nuwun !!


...

Dmitry

Kabeh apik, cepet lan kualitas dhuwur!


...

Adrien ngepung

Layanan sing apik banget, profesional banget lan proaktif. dianjurake banget


...

Anna Kozlova

Pranyata hadiah sing apik banget. Kembang sing apik lan desain dhewe. Alus lan romantis. Matur nuwun sanget Kabeh digawa ing wektu sing ditemtokake.


...

Александр

Apik banget? Lan ngirim kabeh langsung. Wiwit saiki aku bakal pesen saka sampeyan ...


...

Marina

Matur nuwun kanthi sanget kanggo buket sing luar biasa, persis kaya ing gambar !!! Aku kuwatir banget kepiye tampilan buket ing wayah esuk (dheweke pesen dikirim tanggal 31 Agustus), tanggal 1 September, nanging muspra !!! Buket kasebut ngadeg kanthi sampurna ing wayah wengi, esuk - krasa dheweke nembe metu saka toko kembang. Ora ana keluhan babagan pangiriman uga. Matur suwun kabeh sing melu rapat lan ngirim buket !!!


...

Oksana

Aku pesen kembang saka Belarus kanggo mbakyuku sing manggon ing Moskow. Kita pancen wareg, terus, terus. Pisanan aku ndeleng kembang mawar wis suwe banget. Bisa uga telung minggu ngadeg. Seger banget lan super cantik. Ikuti lan sampeyan meh ora bakal getun.




Saben pangiriman kembang diasuransiake

Pangiriman saben buket dijamin Floristum.ru
Kontraktor ora bakal nampa pembayaran yen ana klaim kualitas.
Mbalekaken 100%



Apa sawise mbayar pesenan?


1
Toko Bunga bakal ngirim konfirmasi pesanan sampeyan
2
Kumpulake buket kembang seger
3
Pangiriman kembang menyang sing nampa
4
Nyuwun saran babagan pangiriman kembang

Sampeyan bisa uga seneng:

Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris