Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Buket-jantung mawar (41 mawar)
40 cm 40 cm
Diskon 100 ing app

Buket-jantung mawar (41 mawar)

Pangiriman ~ 3h., gratis ing Moskow

<% product.clientPrice%>

Description

Buket jantung 40 mawar abang lan siji putih.



Checkout
  •   pesen buket nganggo kertu
  • pesen buket kanthi awis
  • lan non-awis kanggo entitas hukum

  • Buket lan artis wis diverifikasi
  • ID: 52550
  • Jembaré 40 cm
  • Dhuwur 40 cm



...

Olga Khasanova URBAN AWARDS

Matur nuwun kanthi sanget kanggo pangiriman cepet. Cocog banget kanggo entitas hukum, akun kasebut dibentuk langsung. Aku nyaranake toko online iki.


...

Federico

Buket sing apik lan layanan sing cepet banget lan migunani! Aku nyaranake!


...

Jean-Christophe LAMY

Aku seneng banget karo kembang-kembang sing teka ing penganten putri sing seneng banget nalika ulang taune, kembang-kembang kasebut wangi banget lan apik banget. Matur nuwun


...

Grady

Layanan sampurna! Persis kaya sing dak pesen, cepet banget. Aku bakal nggunakake maneh! Matur nuwun !!


...

Dmitry

Kabeh apik, cepet lan kualitas dhuwur!


...

Adrien ngepung

Layanan sing apik banget, profesional banget lan proaktif. dianjurake banget


...

Anna Kozlova

Pranyata hadiah sing apik banget. Kembang sing apik lan desain dhewe. Alus lan romantis. Matur nuwun sanget Kabeh digawa ing wektu sing ditemtokake.


...

Александр

Apik banget? Lan ngirim kabeh langsung. Wiwit saiki aku bakal pesen saka sampeyan ...


...

Marina

Matur nuwun kanthi sanget kanggo buket sing luar biasa, persis kaya ing gambar !!! Aku kuwatir banget kepiye tampilan buket ing wayah esuk (dheweke pesen dikirim tanggal 31 Agustus), tanggal 1 September, nanging muspra !!! Buket kasebut ngadeg kanthi sampurna ing wayah wengi, esuk - krasa dheweke nembe metu saka toko kembang. Ora ana keluhan babagan pangiriman uga. Matur suwun kabeh sing melu rapat lan ngirim buket !!!


...

Oksana

Aku pesen kembang saka Belarus kanggo mbakyuku sing manggon ing Moskow. Kita pancen wareg, terus, terus. Pisanan aku ndeleng kembang mawar wis suwe banget. Bisa uga telung minggu ngadeg. Seger banget lan super cantik. Ikuti lan sampeyan meh ora bakal getun.




Saben pangiriman kembang diasuransiake

Pangiriman saben buket dijamin Floristum.ru
Kontraktor ora bakal nampa pembayaran yen ana klaim kualitas.
Mbalekaken 100%



Apa sawise mbayar pesenan?


1
Toko Bunga bakal ngirim konfirmasi pesanan sampeyan
2
Kumpulake buket kembang seger
3
Pangiriman kembang menyang sing nampa
4
Nyuwun saran babagan pangiriman kembang

Sampeyan bisa uga seneng:

Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris