Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Diskon 100 ing app
60 cm 45 cm

Buket romantis.

Pangiriman ~ 2h., gratis ing Moskow

<% product.clientPrice%>

Description

kita njamin seger kembang .. pangiriman saka rong jam ... buket kasebut nyenengake imajinasi kanthi kewanitaan. mawar abang sing apik lan eustoma sing apik banget urip bebarengan karo karangan kembang.



Checkout
  •   pesen buket nganggo kertu
  • pesen buket kanthi awis
  • lan non-awis kanggo entitas hukum

  • Buket lan artis wis diverifikasi
  • ID: 3593585
  • Jembaré 45 cm
  • Dhuwur 60 cm

Komposisi

  • Mawar - 10 pcs.
  • Eustoma (Lisianthus, mawar Jepang) - 11 pcs.



Saben pangiriman kembang diasuransiake

Pangiriman saben buket dijamin Floristum.ru
Kontraktor ora bakal nampa pembayaran yen ana klaim kualitas.
Mbalekaken 100%



Apa sawise mbayar pesenan?


1
Toko Bunga bakal ngirim konfirmasi pesanan sampeyan
2
Kumpulake buket kembang seger
3
Pangiriman kembang menyang sing nampa
4
Nyuwun saran babagan pangiriman kembang

Sampeyan bisa uga seneng:

Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris