Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Diskon 100 ing app
55 cm 20 cm

Buket 11 mawar semprotan peony

Pangiriman ~ 30min., gratis ing Moskow

<% product.clientPrice%>

Description

Mawar semak kalebu genus pinggul mawar, sing muncul ing Bumi udakara 40 yuta taun kepungkur. Saiki genus iki nggabungake udakara 250 spesies saka macem-macem tanduran lan luwih saka 200 ewu jinis. Wiwitane, kembang mawar kasebut diarani tembung Persia kuno "wrodon", banjur ing basa Yunani diarani "rhodon". Mengko tembung iki diowahi dening wong Romawi dadi "rosa". Ing wilayah Hawa Lor sing sedheng lan anget, kembang mawar bisa ditemokake ing alam bébas, ora kaendahan lan ambu sing apik banget kanggo bentuk kebon. Saiki, tukang kebon tuwuh macem-macem jinis lan hibrida saka tanduran iki, sing dibedakake karo kaendahane kembang sing luar biasa. Dheweke misuwur banget ora mung ing antarane petani kembang, tukang kebon lan perancang lanskap, nanging uga ing antarane kabeh wong sing seneng kaendahan.



Checkout
  •   pesen buket nganggo kertu
  • pesen buket kanthi awis
  • lan non-awis kanggo entitas hukum

  • Buket lan artis wis diverifikasi
  • ID: 3593974
  • Jembaré 20 cm
  • Dhuwur 55 cm



Saben pangiriman kembang diasuransiake

Pangiriman saben buket dijamin Floristum.ru
Kontraktor ora bakal nampa pembayaran yen ana klaim kualitas.
Mbalekaken 100%



Apa sawise mbayar pesenan?


1
Toko Bunga bakal ngirim konfirmasi pesanan sampeyan
2
Kumpulake buket kembang seger
3
Pangiriman kembang menyang sing nampa
4
Nyuwun saran babagan pangiriman kembang

Sampeyan bisa uga seneng:

Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris