Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Diskon 100 ing app
50 cm 45 cm

Buket nomer 4

Pangiriman ~ 8h., gratis ing Moskow

<% product.clientPrice%>

Description

Buket woh-wohan garing.



Checkout
  •   pesen buket nganggo kertu
  • pesen buket kanthi awis
  • lan non-awis kanggo entitas hukum

  • Buket lan artis wis diverifikasi
  • ID: 1912404
  • Jembaré 45 cm
  • Dhuwur 50 cm



...

Hazem

Pacarku dheweke seneng banget, pancen aku seneng banget nanging saka situs web sampeyan.floristum.ru/en Muga-muga pesenan sabanjure bisa menehi diskon kanggo aku Matur nuwun… 👍🏻🙏


...

Vladimir

Buket digawe ing level paling dhuwur. Kembang kembang mung pro.


...

Vladimir

Buket kasebut apik banget. Aku seneng banget. Rekomendasi




Saben pangiriman kembang diasuransiake

Pangiriman saben buket dijamin Floristum.ru
Kontraktor ora bakal nampa pembayaran yen ana klaim kualitas.
Mbalekaken 100%



Apa sawise mbayar pesenan?


1
Toko Bunga bakal ngirim konfirmasi pesanan sampeyan
2
Kumpulake buket kembang seger
3
Pangiriman kembang menyang sing nampa
4
Nyuwun saran babagan pangiriman kembang

Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris