Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Diskon 100 ing app
45 cm 56 cm

Buket nomer 211

Pangiriman ~ 1h. 30 menit., gratis ing Moskow

<% product.clientPrice%>

Description

Mawar semprotan sing apik banget digabung karo percikan mawar klasik klasik.



Checkout
  •   pesen buket nganggo kertu
  • pesen buket kanthi awis
  • lan non-awis kanggo entitas hukum

  • Buket lan artis wis diverifikasi
  • ID: 231844
  • Jembaré 56 cm
  • Dhuwur 45 cm

Komposisi

  • Bush wungu - 15 pc.
  • Mawar tunggal - 9 pcs.



...

Natalia

Matur suwun sanget kanggo florist lan kurir kanggo ngirim. Kabeh wis rampung tepat wektu, sing nampa wareg




Saben pangiriman kembang diasuransiake

Pangiriman saben buket dijamin Floristum.ru
Kontraktor ora bakal nampa pembayaran yen ana klaim kualitas.
Mbalekaken 100%



Apa sawise mbayar pesenan?


1
Toko Bunga bakal ngirim konfirmasi pesanan sampeyan
2
Kumpulake buket kembang seger
3
Pangiriman kembang menyang sing nampa
4
Nyuwun saran babagan pangiriman kembang

Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris