Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app
 

Pitakonan Paling Sering

Pesenan

1. Apa tata cara pesenane?
2. Kepiye cara nglacak status pesenanku?
3. Cara apa sing bisa dakbayar kanggo pesenan?
4. Apa sing diarani Floristum.ru?

Pembayaran

5. Napa aku ora bisa mbayar nganggo kertu?
6. Apa sampeyan bisa njamin yen pembayaran kertu aman?
7. Apa aku bisa mbayar awis?
8. Kepiye cara mbalekake?
9. Apa ana jaminan yen jumlah sing dibayar bakal ditampa?
10. Cara apa sing bisa digunakake kanggo mbayar pesenan?

Informasi kapal

11. Apa pangiriman cepet bisa ditindakake?
12. Apa regane ongkos kirim?
13. Apa bisa dikirim kanthi tepat wektu?
14. Apa aku bisa pesen yen ora ngerti alamat panampa?
15. Kepiye aku bakal dilaporake babagan pangiriman?
16. Apa aku bisa pesen supaya dikirim menyang negara liya?
17. Kapan pesen bakal dikirim?

Pitakon babagan pesenan kasebut

18. Kepiye carane nggawe pesen?
19. Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan ora seneng karo buket kasebut?
20. Aku ora bisa ngubungi toko kembang liwat telpon. Kudu piye
21. Yen wektu pangiriman kudu disepakati karo sing nampa, kapan dheweke bakal telpon?
22. Apa aku kudu pesen sadurunge?
23. Kepiye cara nggawe pesanan perusahaan?
24. Perjanjian kanggo entitas hukum
25. Kepiye cara registrasi?
26. Pira warna paling cilik sing kasedhiya kanggo dipesen?

Pitakon babagan buket

27. Apa bisa ngganti komponen buket utawa skema warna?
28. Ing endi sampeyan bisa nemokake komposisi buket?
29. Kepiye aku bisa ngerteni ukuran buket kasebut?
30. Apa sing bisa ditemokake ing bagean Penawaran Super?
31. Kepiye yen sampeyan butuh buket kanthi kembang tartamtu?
32. Apa buket padha karo gambar ing situs kasebut?
33. Apa buket bisa digawe luwih gedhe?
34. Apa bisa tuku kembang ing pot utawa kanggo winih?
35. Ing endi bisa njaluk pesenan kanggo pesenan?
36. Apa kembang bakal seger?

Jaminan kualitas layanan Floristum.ru
37. Apa pembayaran liwat situs web aman?
38. Apa aku ora kuwatir bab keamanan dhuwitku?
39. Kepiye cara supaya aku bisa mbayar maneh?
40. Ing endi bisa nulis komplainku?
41. Kepiye cara nulis tinjauan?
42. Apa kabeh ulasan nyata?

Liyane
43. Apa aku bisa ngirim buket nganggo kertu pos?
44. Apa aku bisa pesen liyane kajaba buket?
45. Kertu apa sing bakal dikirim karo buket kasebut?
46. ​​Apa aku bisa ndeleng potret panampa kanthi buket sing wis dikirim?
47. Apa sampeyan duwe aplikasi smartphone?
48. Napa pilihan buket beda ing kutha?
49. Napa rega ing wilayah kasebut luwih dhuwur tinimbang ing Moskow?

Pesenan

1. Apa tata cara pesenane?

Pisanan, sampeyan nuduhake kutha kiriman, pilih buket sing disenengi kanthi ngeklik tombol banjur bukak kaca checkout. Ing kene sampeyan nemtokake data panampa, wektu pangiriman lan data pangirim buket. Sawise sukses mbayar, pesenan dikirim menyang toko kembang. Sampeyan bakal dilaporake babagan pangiriman kanthi pesen sing dikirim menyang nomer telpon lan email sing ditemtokake, lan informasi kasebut uga kasedhiya ing akun pribadi ing.floristum.ru/en.

2. Kepiye cara nglacak status pesenanku?

Kita ngirim informasi paling anyar babagan status pesenan liwat pesen SMS, email, sampeyan uga bisa mriksa status pesen ing akun pribadi ing situs web. Sampeyan bakal nampa pesen SMS lan email babagan panrimo pembayaran kanggo pesenan lan kontak toko kembang sing nglumpukake buket, sampeyan bisa ngubungi toko kembang sawayah-wayah, njlentrehake status utawa nggawe pangaturan kanggo parameter pesen kembang.

3. Cara apa sing bisa dakbayar kanggo pesenan?

Sampeyan bisa mbayar langsung ing situs web nggunakake kertu bank kanggo saben wong. Kanggo entitas hukum, pembayaran kanthi transfer bank kasedhiya.

4. Apa sing diarani Floristum.ru?

Floristum.ru minangka layanan sing cocog kanggo toko kembang lan toko kembang saka saindenging jagad nyelehake produke. Ing kene sampeyan bisa milih lan pesen buket saka toko kembang saka kutha, sing bakal nglegakake. Kajaba iku, pelanggan nyata ngirim review ing situs kasebut, sing gampang banget nalika milih papan kanggo pesen kembang. Floristum.ru njamin supaya sampeyan nindakake pesenan, ing kahanan sing ora dikarepake layanan kasebut bakal ngasilake dhuwit sampeyan, iki bisa ditindakake amarga kasunyatan manawa toko kembang lan toko nampa dhuwit kanggo pangiriman kembang mung telung dina sawise pesen rampung, sajrone wektu kasebut klien bisa ngajokake keluhan lan nampa dhuwit bali

 

Pembayaran

5. Napa aku ora bisa mbayar nganggo kertu?

Priksa manawa rincian kertu bank sampeyan diketik kanthi bener, jeneng lan jeneng kulawarga ditulis kaya ing basa Inggris persis karo kertu kasebut. Kode CVV ana 3 digit ing sisih mburi kertu. Ing kasus paling umum, sistem bakal nerangake sampeyan kenapa pembayaran ora bisa dirampungake kanthi sukses. Yen pembayaran ditolak dening bank, priksa manawa kontak layanan dhukungan nggunakake nomer bebas pul saka kertu sampeyan. Coba pilih cara pembayaran liyane kanggo pesenan sampeyan.

6. Apa sampeyan bisa njamin yen pembayaran kertu aman?

Ya, kita njamin keamanan kanggo klien. Pembayaran digawe ing kaca aman sing kapisah, lan data kertu sawise mbayar ora disimpen ing sistem. Kita kerja sama karo Nadezhda lan sistem pembayaran CloudPayments sing kondhang.

 

7. Apa aku bisa mbayar awis?

Dina iki mokal. Ing wektu cedhak, pembayaran pangiriman kembang kanthi awis bakal kasedhiya kanggo para pelanggan, banjur sawise ngisi data sing dibutuhake kanggo pesen, sampeyan bakal ditawakake sawetara cara pembayaran sing dipilih.

8. Kepiye cara mbalekake?

Yen ana pambatalan pesanan, jumlah sing dibayar bakal dikembalikan kabeh menyang rekening bank sampeyan sajrone 7 dina kerja.

9. Apa ana jaminan yen jumlah sing dibayar bakal ditampa?

Pembayaran pesenan nganggo kertu bank iku cepet. Kita bisa nggarap sistem CloudPayments, sing minangka cara pambayaran sing wis kabukten. Sawise mbayar, sampeyan bakal nampa pesen manawa operasi kasebut sukses. Sampeyan uga bisa verifikasi iki ing akun pribadi.

10. Cara apa sing bisa digunakake kanggo mbayar pesenan?

Sampeyan bisa mbayar pesenan langsung ing situs web liwat kertu bank utawa sawise ditampa kanthi awis. Entitas hukum bisa nggunakake layanan pambayaran tanpa awis.

 

Informasi kapal

11. Apa pangiriman cepet bisa ditindakake?

Ing jejere saben buket yaiku wektu sing bakal digunakake kanggo desain lan pangiriman kembang. Situs kasebut nduweni filter "Cepet pangiriman" sing cocog, ditrapake, sampeyan bakal bisa ndeleng opsi buket sing bisa dikirim ing wektu sing cendhak.

12. Apa regane ongkos kirim?

Pangiriman ing kutha kasebut gratis, ing ibukutha lan St. Petersburg - ing dalan dering. Yen alamat pangiriman ana ing sanjabane kutha, mula biayane bakal dietung kanthi otomatis. Sistem kasebut, adhedhasar jarak kilometer, bakal menehi rega pangiriman. Biasane kira-kira 45 rubel saben 1 km.

Yen sampeyan ora bisa nuduhake alamat pangiriman sing pas, nanging sing nampa bakal langsung menyang njaba kutha nalika ngirim buket, mula karyawan bakal ngubungi sampeyan kanggo ngrampungake masalah iki.

13. Apa bisa dikirim kanthi tepat wektu?

Ing situs web, sampeyan bisa nemtokake wektu pangiriman saben jam. Sayange, layanan ora dikirim kanthi tepat wektu. Nanging kita nyoba golek pendekatan individu kanggo saben klien, supaya sampeyan bisa nuduhake kekarepan supaya pesenan kasebut, lan karyawan bakal nyoba nindakake kabeh sing bisa ditindakake.

 

14. Apa aku bisa pesen yen ora ngerti alamat panampa?

Mesthi wae, tinggalake nomer telpon panampa. Kurir bakal nelpon dheweke lan nemtokake wektu lan papan pangiriman pesenan sampeyan.

15. Kepiye aku bakal dilaporake babagan pangiriman?

Sawise nggawe pesen, sampeyan bakal nampa pesen kanthi tautan unik kanggo mriksa status pesenan sampeyan. Kanthi ngeklik, sampeyan bisa komunikasi karo toko kembang, ndeleng foto buket sing wis rampung lan nglacak lokasi pesenan sampeyan ing peta. Ing pungkasan pangiriman, sampeyan bisa nulis ulasan menyang toko kembang sing sampeyan kerja bareng. Kita seneng nalika pelanggan menehi umpan balik, mula sampeyan bisa ngirim pesen saran kanthi kesan umum babagan pesen kembang.

16. Apa aku bisa pesen supaya dikirim menyang negara liya?

Ya, kanthi pitulung saka layanan iki, sampeyan bisa ngirim kembang ora mung ing saindenging negara, nanging ing saindenging jagad. Cukup ketik kutha sing sampeyan minat lan banjur bakal ditampilake kabeh pilihan sing kasedhiya kanggo buket.

17. Kapan pesen bakal dikirim?

Cedhak ing saben buket ana wektu, sing perlu kanggo registrasi lan pangiriman buket kasebut menyang tamu. Nalika nggawe pesen, coba fokus ing dhisik. Yen sampeyan kudu ngirim kembang kanthi cepet, banjur gunakake saringan Pangiriman Cepet. Yen sampeyan butuh pangiriman ing tanggal tartamtu, banjur pilih nalika pesen. Yen sampeyan menehi centhang ing jejere tembung "Ngelingake" ing akun pribadi, banjur layanan Floristum.ru bakal ngelingake babagan pesanan sampeyan. Layang kasebut bakal dakarani telung dina sadurunge dina pangiriman sing wis dijadwalake.

Pitakon babagan pesenan kasebut

18. Kepiye carane nggawe pesen?

Cukup nuduhake papan pangiriman, pilih buket sing disenengi banjur pesenake. Ing urutan, nuduhake rincian kontak pangirim lan panampa, uga wektu pangiriman. Sawise mbayar pesanan kanthi sukses, toko kembang bakal digunakake. Sampeyan bakal dikabari babagan pangiriman liwat pesen.

19. Apa sing kudu ditindakake yen sampeyan ora seneng karo buket kasebut?

Yen sampeyan ora seneng kembang sing sampeyan tampa kanthi alesan apa wae, banjur bukak akun pribadi sampeyan utawa tututi tautan sing dikirim menyang sampeyan ing pesen utawa mail. Ing kana sampeyan bisa menehi umpan balik babagan pesenane. Yen review negatif, sampeyan bisa mbukak perselisihan, mula jumlah dhuwit ing akun toko kembang bakal dibekukan sajrone proses kasebut. Miturut kabijakan layanan kita, klien bisa setuju karo toko kembang kanggo ngganti buket utawa ngasilake jumlah kasebut kanthi lengkap. Toko bunga uga duwe hak kanggo menehi diskon miturut dhawuhe ing ngisor iki. Sengketa bisa dibukak sajrone telung dina sawise ngirim buket kasebut. Yen sadurunge nulis ulasan sing apik kanggo pesen menyang toko utawa toko kembang individu, mula perselisihan kasebut ora bakal mbukak.

20. Aku ora bisa ngubungi toko kembang liwat telpon. Kudu piye

Sampeyan bisa ngeklik tombol "Aku ora bisa mlebu toko". Ing kasus iki, toko kembang bakal nampa kabar yen sampeyan wis nyoba nelpon, lan rating toko bakal dikurangi kanthi otomatis. Sabanjure, kita bakal ngubungi toko, lan para karyawan mesthi ngubungi sampeyan maneh.

21. Yen wektu pangiriman kudu disepakati karo sing nampa, kapan dheweke bakal telpon?

Biasane sing nampa kontak sadurunge dikirim. Kurir bakal setuju babagan wektu sing tepat kanggo ngirim kembang seger menyang alamat kasebut. Yen sampeyan pesen supaya tanggal tartamtu, mula sing bakal dikontak nalika dikirim, biasane esuk. Ing akun pribadi, sampeyan bisa ngerteni wektu pangiriman pesenan, bakal diganti dadi wektu sing cocog kanggo sing nampa.

22. Apa aku kudu pesen sadurunge?

Kanggo saben buket, wektu minimal registrasi lan pangiriman wis ditemtokake, dituduhake ing jejere saben buket. Sampeyan duwe kesempatan kanggo pesen supaya luwih dhisik lan ing dina pangiriman.

23. Kepiye cara nggawe pesanan perusahaan?

Layanan kita aktif bekerjasama karo entitas hukum lan nindakake pesanan perusahaan kanthi rutin, mula kita dibantu dening sistem otomatis. Maneka warna kembang ngidini sampeyan milih buket kanggo acara apa wae. Nalika nggawe pesen, sampeyan kudu nuduhake rincian entitas hukum. Invoice bakal dikirim menyang email kanthi otomatis.

24. Perjanjian kanggo entitas hukum

Nalika nggawe pesenan pertama ing layanan minangka entitas legal, sampeyan bakal kanthi otomatis dikirim surat kanthi persetujuan lan invoice. Sampeyan kudu ngisi, mlebu lan ngirim perjanjian sing ditampa kanthi rong salinan menyang surat. Banjur kita bakal ngirim salah sawijining bali menyang sampeyan.

Yen sampeyan kepengin ndeleng kontrak sadurunge pesen, hubungi kami: @

25. Kepiye cara registrasi?

Sing tuku ndhaptar ing situs kanthi otomatis sawise nggawe pesen kaping pisanan. Nomer ponsel sampeyan sing kasebut ing informasi pesenan bakal dadi login sampeyan mbesuk. Kode kanggo ngetik akun pribadi bakal dikirim menyang sampeyan liwat pesen.

26. Pira warna paling cilik sing kasedhiya kanggo dipesen?

Yen sampeyan pesen kembang saben potong, paling ora kudu milih 7 potong. Sampeyan saranake sampeyan menyang bagean "Super Offer", bisa ditemokake ing kaca utama situs kasebut. Mangkene nawakake saka toko grosir lan eceran kanthi rega sing apik.

 

Pitakon babagan buket

27. Apa bisa ngganti komponen buket utawa skema warna?

Ya bisa. Yen sampeyan pengin ngganti soko buket sing dipilih, cukup tinggalake kekarepan sampeyan ing informasi tambahan sajrone proses pesen. Toko kembang kita bakal ngundang sampeyan kanggo ngrembug babagan pilihan sing bisa diganti.

28. Ing endi sampeyan bisa nemokake komposisi buket?

Ing sacedhake gambar kanthi buket, ana analisis lengkap babagan komposisine. Sampeyan uga bisa ngeklik jeneng kembang apa wae, bakal disorot warna ing gambar.

29. Kepiye aku bisa ngerteni ukuran buket kasebut?

Ukuran buket ditampilake ing jejere saben foto. Dheweke dituduhake dening florist sing dadi penulis susunan kembang.

30. Apa sing bisa ditemokake ing bagean Penawaran Super?

Mangkene nawakake saka toko grosir lan eceran kanthi rega karangan buket. Kajaba iku, sampeyan bisa milih dhewe babagan jumlah kembang, jinis, dawa batang lan warna.

31. Kepiye yen sampeyan butuh buket kanthi kembang tartamtu?

Kanggo nemokake buket kanthi kembang sing sampeyan butuhake, waca pitulung saringan.

32. Apa buket padha karo gambar ing situs kasebut?

Ya mesthi wae. Toko kembang ngirim foto buket sing wis dikoleksi sadurunge, mula gampang kanggo ngasilake komposisi sing padha.

33. Apa buket bisa digawe luwih gedhe?

Ya, kanthi mbukak kaca produk, sampeyan bisa nambah buket 30% utawa 60%. Yaiku, rega buket kasebut bakal luwih dhuwur kanthi bagean saka jumlah asline, lan kembang sing kalebu ing buket kasebut bakal ditambahake ing komposisi kasebut. Yen sampeyan milih buket saka siji jinis kembang, mula sampeyan bisa nambah cacahe kanthi jumlah apa wae.

34. Apa bisa tuku kembang ing pot utawa kanggo winih?

Kabeh opsi buket ditampilake ing situs kasebut. Disaranake nggunakake filter sing gampang kanggo telusuran. Nanging umume digunakake karo tukang kembang sing nyambutgawe kembang potong.

35. Ing endi bisa njaluk pesenan kanggo pesenan?

Tulisake kekarepan lan katemtuan supaya katindakake supaya katrangan ing informasi tambahan. Yen kasedhiya, toko kembang mesthi ngubungi sampeyan kanggo diskusi.

36. Apa kembang bakal seger?

Toko kembang sing kerja sama karo layanan Floristum.ru ngerti aturane: "Mung kembang seger! Ora setuju? Floristum.ru ora kanggo sampeyan. " Mula, sampeyan bisa yakin mung kembang segar sing kalebu ing komposisi kasebut. Sawise ngirim buket, sing nampa evaluasi kesegaran kembang. Sawise kabeh, kanggo saben toko kembang sing sampeyan minat, sampeyan bisa nemokake review ing situs web.

 

Floristum.ru njamin

37. Apa pembayaran liwat situs web aman?

Ya, pambayaran digawe ing kaca sing kapisah, lan data pelanggan ora disimpen. Kita mung bisa nggarap sistem sing kondhang lan andal.

38. Apa aku ora kuwatir bab keamanan dhuwitku?

Ya mesthi wae. Nalika nggawe pesanan, sampeyan setor dhuwit dhisik menyang akun layanan, supaya disimpen nganti rampung pesenan lan suwene telung dina sawise. Langkah-langkah kasebut ditindakake supaya klien duwe pitakon babagan pesanan kasebut. Sajrone wektu iki, sampeyan duwe kesempatan kanggo mbukak perselisihan, mula dhuwit kasebut ora bakal dikreditake menyang akun toko kembang nganti kabeh masalah dirampungake.

39. Kepiye cara supaya aku bisa mbayar maneh?

Yen pesenan wis ditindakake, sampeyan kudu ngenteni wiwit 1 nganti 14 dina kerja.

40. Ing endi bisa nulis komplainku?

Yen sampeyan isih kuciwa karo pesenane, coba nulis tinjauan. Yen negatif, sampeyan bisa mbukak regejegan karo toko kembang. Nalika klarifikasi kabeh kahanan, dhuwit ing akun toko kembang bakal diblokir. Sampeyan bisa setuju karo toko kembang kanggo ngganti buket utawa mbalekake dhuwit. Toko kembang kita ngurmati klien, mula asring menehi diskon kanggo pesanan sabanjure. Sengketa bisa diwiwiti sajrone telung dina wiwit tanggal buket kasebut. Yen sadurunge wis menehi review babagan urutan, mula ora bisa mbuka sengketa.

41. Kepiye cara nulis tinjauan?

Sawise kembang wis dikirim, pesen bakal dikirim menyang nomer telpon sampeyan, minangka tanggepan yen sampeyan bisa nulis kesan sampeyan nggarap kembang lan urutane dhewe. Ing situs kasebut, kanthi ngetik akun pribadi, sampeyan bisa nulis review.

42. Apa kabeh ulasan nyata?

Saben toko duwe akeh tinjauan, ing antarane kalebu tanggapan positif lan negatif. Ing jejere masing-masing dituduhake sapa sing nulis tinjauan: pelanggan utawa sing nampa. Tinjauan mung bisa diowahi dening wong sing nulis sadurunge.

Liyane

43. Apa aku bisa ngirim buket nganggo kertu pos?

Kita nyedhiyakake kertu pos gratis kanggo saben buket. Mung pelanggan sing kudu nulis teks ucapan selamat. Toko kembang bakal milih kertu sing cocog karo buket lan teks sampeyan.

44. Apa aku bisa pesen liyane kajaba buket?

Nalika nggawe pesen, sampeyan bakal diwenehi pirang-pirang produk tambahan. Yen sampeyan ora nemokake apa sing sampeyan butuhake ing kene, banjur hubungi staf, mesthine bakal mbantu sampeyan.

45. Kertu apa sing bakal dikirim karo buket kasebut?

Kembang kembang milih kertu ucapan adhedhasar teks sing wis ditulis. Nanging yen sampeyan duwe kekarepan tartamtu, coba wenehake informasi tambahan kasebut nalika menehi pesen.

46. ​​Apa aku bisa ndeleng potret panampa kanthi buket sing wis dikirim?

Nalika nggawe pesenan, pasang centhang ing ngarepe tembung "Motret nganggo buket". Yen alamat setuju, sampeyan bakal nemokake gambar ing akun pribadi utawa liwat email.

47. Apa sampeyan duwe aplikasi smartphone?

Aplikasi seluler "kembang Floristum.ru" bisa didownload saiki saka AppStore utawa PlayMarket.

48. Napa pilihan buket beda ing kutha?

Layanan kita nggunakake toko kembang saka macem-macem kutha. Nalika nggawe pesenan, toko kembang bakal kerja bareng karo dheweke, sing nerbitake tawaran ing kutha pilihan. Saben kutha duwe toko kembang sing beda-beda, mula macem-macem uga beda-beda.

49. Napa rega ing wilayah kasebut luwih dhuwur tinimbang ing Moskow?

Ana akeh toko kembang ing kutha-kutha gedhe, saengga para pelanggan narik kawigaten para pelanggan ora mung kanthi kisaran sing akeh, nanging uga rega murah.

 



 
Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris