Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Pangiriman karangan kembang - tansah gratis ing Moskow

Sawise pesen dikirimake ing situs iki, informasi babagan iki langsung menyang layanan pangiriman toko utawa toko kembang pribadi sing sampeyan pilih. Sampeyan bisa ngawasi ing tataran supaya pesenan nggunakake data ing akun ing situs web.

Pangiriman ing Moskow ora dikenani biaya (ing wates kutha). Pangiriman uga gratis yen ora ngluwihi bundaran. Yen sing nampa buket kasebut dudu ing Moskow, biaya layanan kasebut ditemtokake dening toko kembang utawa langsung dening toko kembang lan diitung kanthi otomatis gumantung saka jumlah kilometer saka bundaran sing ditemtokake ing formulir pesenan. Iku bakal gumantung saka jarak.

Wektu buket bakal dikirim menyang sampeyan gumantung saka kerumitan kerja lan kahanan lalu lintas. Deskripsi barang ing situs web nuduhake suwene wektu kanggo ngirim buket iki ing Moskow. Sawise pesen, sampeyan bakal nampa SMS sing ateges pesenan wis ditampa. Banjur - pesen kasebut dikirim, lan sampeyan uga bisa ndeleng foto buket sing dikirim lan foto sing ditampa, yen sing teka ora nolak motret karo buket kasebut.




Ulasan babagan salon

Sugeng nduweni buket

Arsip karangan bunga

Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris