Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app



Pangiriman kembang kanggo entitas hukum kanthi transfer bank ing Moskow.

Pengin pesen kembang minangka entitas sing sah. wong sing duwe pembayaran saka akun bank ing Moskow?

Pangiriman kembang kanthi transfer bank menyang entitas hukum
Pesenan liwat transfer bank gampang!


Apa sampeyan pengin pesen kembang saiki? - mung milih buket kanggo Floristum.ru ing Moskow, lan ing kaca pesenan, pilih cara pembayaran "Non-cash for legal entities", isi rincian lan persetujuan bakal langsung dikirim menyang mail sampeyan lan invoice bakal diterbitake.

Apa sampeyan luwih seneng nggawe kesepakatan sadurunge lan pesen kembang kanthi prabayar? - tulung tulisake babagan maksud sampeyan: corporate.floristum.ru/en utawa telpon: 8 800 600-54-97.

Macem-macem buket kanthi rega sing ditawakake ing situs iki ditawakake umum tawaran komersial kanggo kembang kanggo entitas hukum.





  • Pangiriman kembang {kutha}. Tuku buket kembang desainer
    Hak Cipta
  • Karangan bunga klasik mono
    klasik
  • Kembang ing kothak
    Kothak
  • Kranjang kembang
    Kranjang
  • Dolanan lan oleh-oleh
    Dolanan
  • Kranjang lan komposisi woh
    Woh-wohan
  • Manisan lan manisan
    Sugeng rawuh

    Mupangate nggarap Floristum.ru ing Moskow kanggo entitas hukum
    (tawaran komersial kanggo kembang kanthi pangiriman):


  • Pangiriman kembang lan karangan bunga

    Buket dikirim saben dina ing Moskow lan kutha ing Rusia kanthi siji kontrak.

    Sawise ngrampungake siji kontrak, sampeyan bisa pesen kembang lan hadiaah menyang kutha ing Rusia, ing ngendi Floristum.ru makaryakke, lan iki atusan pemukiman ing ngendi klien lan kolega manggon!

  • Bayaran kembang saka rekening bank organisasi.

    Sistem invoice otomatis sing gampang saka LLC "FLN" (Floristum.ru) menyang rincian entitas hukum sampeyan, kanthi cara pesen buket. Sampeyan ora prelu nulis ing endi wae, nelpon lan ngapura tagihan, sistem bakal menehi invoice menyang alamat email sing wis ditemtokake.

  • Ewonan buket kasedhiya kanggo Floristum.ru ing Moskow!

    Pesenan pangiriman saka kutha apa wae menyang kutha ing Rusia! Sampeyan mung kudu nemtokake kutha, milih buket kembang sing cocog lan nemtokake paramèter pangiriman.

  • Bouquet regane murah.

    Floristum.ru minangka sumber nalika toko kembang lan perusahaan grosir nawakake karangan bunga lan komposisi profesional. Nalika blanja ing kene, sampeyan bakal yakin bakal nampa buket sing apik saka para profesional kanthi rega sing apik.

  • Siji kontrak kanggo pesen saka ewonan toko kembang.

    Kanthi ngrampungake siji kontrak, sampeyan entuk kesempatan kanggo tuku kembang saka limang ewu outlet. Warta kasebut nduweni pilihan buket sing gedhe banget kanggo saben selera. Bayangake - luwih saka satus ewu. Lan sampeyan bisa tuku nganggo rong klik. Sampeyan mung kudu ngetik rincian ing formulir sing trep, lan mbesuk bakal ditambahake menyang formulir pesenan kanthi otomatis.

  • Perlindhungan saka penipu lan layanan sing kurang bermutu.

    Nalika pesen lan mbayar layanan liwat Internet, ora angel nggunakake trik scammer lan mbuwang dhuwit, utawa mung tuku layanan sing ora apik. Warta Floristum.ru duwe sistem perlindungan pelanggan. Nganti pesenan sampeyan rampung, toko kembang ora bakal nampa dhuwit. Iki njamin kualitas karya sing ditindakake, keamanan pemukiman lan jaminan 100% pengembalian dana menyang klien.

  • Dokumen nutup tanpa repot.

    Keuntungan liyane yaiku dokumen sing nutup kesepakatan dikirim menyang akuntan kanthi otomatis tanpa pangeling. Lali nglumpukake kuitansi, scan, laporan tuku. Saiki, sampeyan mung nampa sing asli menyang alamat surat lan mindai email. Iku gampang lan trep banget!




Kita ora dikenani biaya tambahan nalika mbayar saka akun saiki.

Rega kembang padha karo saben wong. wong:



Karangan bunga klasik mono


Kembang ing kothak


Kranjang kembang


Kranjang lan komposisi woh


Manisan lan manisan


Kirim link aplikasi

Deleng kabeh buket kanthi rega murah

->


Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris