Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Kembang ing kothak kanthi dikirim menyang Moskow

<% judhul%>

...

<% produk.deskripsi%>

  • <% produk. wiyar%> cm
  • <% produk. dhuwur%> cm
Заказать

<% product.clientPrice%> ₽ <% product.name%>

Kacepetan pangiriman kembang pangiriman kembang <% product.deliveryTime? product.deliveryTime: 'saka 2 jam.' %>


Nuwun sewu, ora ana tawaran ing kutha Moskow miturut paramèter sing ditemtokake,
coba ganti parameter telusuran sampeyan.



Ing kutha Moskow, sampeyan bisa supaya ngirim jinis buket ing ngisor iki:


<% items.produkTipe.alt_name%>

...

<% produk.deskripsi%>

  • <% produk. wiyar%> cm
  • <% produk. dhuwur%> cm
Заказать

<% product.clientPrice%> ₽ <% product.name%>

Kacepetan pangiriman kembang pangiriman kembang <% product.deliveryTime? product.deliveryTime: 'saka 2 jam.' %>





Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris