Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Checkout kanggo pangiriman

...
Buket nomer 53
  • <% qty%>
<% product.clientPrice%>
<% dopProduk. jeneng%>
  • <% dopProduk.qty%>
<% dopProduk.clientPrice%>
Total
<% totalFull ()%>
<% total ()%>

Diskon <% promo.text%>




Penerima

Nalika ngirim

Pangiriman tanggal 7-8 Maret ditindakake sajrone awan nganti 22:00 kanthi telpon sadurunge, ing endi efek kejutan tetep


Data sampeyan



Pilih Cara Pembayaran



Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga idin kanggo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum


Pembayaran awis menyang kurir nalika dikirim

Menyang telpon sampeyan <% telpon%> SMS kanthi kode konfirmasi pesenan bakal dikirim


Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga idin kanggo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Data publik

Kanggo ngrampungake pesen, ketik kode konfirmasi sing bakal ditampa liwat SMS




Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga idin kanggo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Data publik

Apa sawise mbayar pesenan?


1
Toko Bunga bakal ngirim konfirmasi pesanan sampeyan
2
Kumpulake buket kembang seger
3
Pangiriman kembang menyang sing nampa
4
Nyuwun saran babagan pangiriman kembang



Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris