Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut! Download app
Diskon 100 rubel ing aplikasi kasebut!
Download app

Cara miwiti toko kembang sampeyan dhewe saka awal lan tanpa franchise. (Pesen dening A.A. Yelcheninov)


1. Kembang sampeyan dhewe saka awal lan tanpa franchise.



Gagasan mbukak toko kembang dhewe wis bola-bali ngunjungi wong sing semangat nggawe kembang wis suwe dadi kegiyatan profesional amarga tresna marang kembang. Kuwi sing tak idham-idhamake.

Ing taun 90an, aku mutusake miwiti bisnis kembang lan mbukak kios kembang sing pertama. Gagasan kasebut sukses, lan mengko bisa mbaleni sukses karo toko ing Amerika Serikat. Ora suwe, aku duwe sawetara outlet sing ngasilake penghasilan sing apik. Aku pengalamane nggarap bisnis cilik sing sukses bakal migunani kanggo akeh. Ing blog online iki, aku bakal mbukak sawetara rahasia babagan carane miwiti toko cilik sampeyan sing nyenengake kegiatan sing sampeyan tresnani lan menehi hadiah moneter kanggo karya sampeyan.

Kepiye carane ngatur? Kaping pisanan, ana kepinginan lan kapercayan sing gedhe marang kekuwatan dhewe. Kapindho, tresna marang apa sing daklakoni. Sing nomer telu, kepinginan kanggo nggawe karangan kembang aneh pangiriman karangan buket lan adol ing tembok toko, kepengin ngerti ide kreatif lan nuduhake karo wong liya. Tekunku kanggo ngatasi kesulitan, ngelak njaluk apa sing dakkarepake, mbantu aku sukses. Aku enggal-enggal nuduhake pengalaman sampeyan saka ngimpi dadi mbukak bisnis kembangku dhewe.

Kaya hobi liyane, katresnan kembang mbutuhake investasi dhuwit lan butuh wektu suwene. Mboko sithik, dadi pakulinan, kegiyatan saben dinane dadi rutinitas, rasa anyar saya ilang. Proses iki ora bisa diendhani, isih tetep bisa ngrampungake kahanan kasebut. Nanging pacelathon kasebut dudu babagan kasebut.

Mboko sithik, minat sederhana babagan kembang dadi semangat sing nyata, narik ati, menehi tandha lan nyerep kabeh lan tanpa tilas. Anggota kulawarga ora tetep adoh saka proses iki. Sihir kembang narik kawigaten sapa wae sing paling ora melu proses kasebut. Keterlibatan ora bisa dihindari lan ora suwe kabeh anggota kulawarga ngupayakake kerja sama kanggo ngembangake sebab umum.

Sampeyan kudu siyap ngowahi gaya urip. Sapa wae sing wis milih mbukak bisnis kembang, wis paling sithik pengalaman ing babagan kembang. Kepiye wae, kepinginan kanggo perdagangan kembang ora bakal entek, sanajan bisa kedadeyan. Nanging ing umume kasus iki istiméwa tinimbang aturan. Kajaba iku, nalika dodolan buket sing sederhana ngasilake bathi gedhe banget wis kliwat. Pasar kembang modern kebak macem-macem barang, lan awake dhewe ora nyebabake minat lan minat sing ora bisa dipikirake. Wong kepincut karo layanan sing berorientasi pelanggan, pendekatan individu. Kabeh poin kasebut kudu dipikirake, lan penjualan wis direncanakake kanthi apik.


Menyang kaca sabanjure -> 1.2. Kembang sampeyan dhewe saka awal lan tanpa franchise.

Milih kaca:







Aplikasi iki luwih nguntungake lan luwih trep!
Diskon 100 rubel saka buket ing aplikasi kasebut!
Download aplikasi Floristum saka link ing sms:
Download app kanthi mindhai kode QR:
* Kanthi ngeklik tombol, sampeyan konfirmasi kapasitas legal, uga kesepakatan karo Kebijakan Privasi, Kesepakatan data pribadi и Penawaran umum
Inggris